Ново музикално видео опасно за страдащите от фотоепилепсия

Нов музикален  проект ше бъде показан премиерно на 18 март от No Comment, Играта Pavell & Venci Venc’ and X. Експеримент във видеото предупреждава, че не е подходящо за хора страдащи от фотоепилепсия.

OKAY THE REMIX е ремикс към парчето „Оkay” на талантливите изпълнители от No Comment.  В проекта се включват и наложените вече на българската музикална сцена – Играта, Pavell и Venci Venc’, както и младият изпълнител и утвърден бийтмекър X (EKSA).
Поради нестандартният начин на заснемане, използване на осветление и ефекти, изпълнителите предупреждават зрителите да бъдат внимателни, ако страдат от фоточувствителна епилепсия.

За всички любопитни, премиерата на клипа ще бъде на 18 март от 19:30 ч в столичния клуб Планет, а на 19 март ексклузивно ще бъде представена и в сайта на vbox7.

Благодарение на професионализма и добрата организация, видеото е заснето в един ден. Участие взимат и грациозните момичета от балет Fame, а режисьор е Павлин Иванов (Bashmotion), който работи с едни от най-известните артисти в България.

Проектът се ражда в студиото на No Comment, където всички артисти записват и творят заедно. Музиката е на Цветан Мердански и Борислав Константинов (No Comment), aранжимента и допълнителната обработка са с участието и на Павел Николов (Pavell).

Момчетата от група No Comment са от новото поколение български артисти, които не спират да радват със своя неподправен стил.
Повече информация за тях може да откриете на страницата им www.facebook.com/nocommentcreative

Сподели в: