Ново видео на Майкъл Джексън към дуетната версия с Джъстин Тимбърлейк

Излезе новото видео на Майкъл Джексън към дуетната версия с Джъстин Тимбърлейк на сингъла "Love Never Felt So Good". Видеоклипът излиза 24 часа след световната премиера на новия албум на Майкъл „XSCAPE“.

Един ден след световната премиера на новия албум на Майкъл „XSCAPE“, феновете на Краля на поп музиката изпаднаха в истинска еуфория от излизането на видеото към сингъла "Love Never Felt So Good" в дуетната версия с Джъстин Тимбърлейк.

Режисьори на видеоклипа са Рич Лий и Джъстин Тимбърлейк, които създават от „Love Never Felt So Good" истински визуален триумф на музикалното наследство на Майкъл с кадри от "Thriller", "Beat It", "Bad" и  "Smooth Criminal" на фона на щастливи млади хора. Джъстин Тимбърлейк отдава почит на своя идол като пресъздава някои от най-емблематичните движения на Майкъл в самостоятелна хореография или заобиколен от хип хоп танцьори. Видеото е с 24-часова ексклузивна премиера в канала VEVO и до момента има близо 1.5 милион гледания.

Първоначално песента "Love Never Felt So Good" е написана през 1983 година от Майкъл Джексън и Пол Анка. Майкъл записва демо версия на песента, която през следващите години престоява в личния му архив, докато L.A. Reid не я селектира за продуцентския екип, който започва работа по албума „XSCAPE“. Песента се завършва от Timbaland, Justin Timberlake, Jerome “JRoc” Harmon, John McClain, Giorgio Tuinfort и Paul Anka.  „Love Never Felt So Good" дебютира в Топ 5 на iTunes в САЩ, стана  #1 в чартовете на 17 държави и влезе в Топ 5 на още 67 страни по света. “Love Never Felt So Good” се превърна в 49-ия сингъл на Майкъл Джексън в чарта на Билборд – Hot 100.

Стандартната и делукс версия на „XSCAPE“ излязоха на 13/05 от Вирджиния Рекърдс/Sony Music с медийната подкрепа на радио и телевизия Magic FM & TV.

„XSCAPE“ включва 8 песни (вижте съдържанието на албума по-долу), записани в периода 1983 – 1999 година. Албумът разкрива за пореден път защо Майкъл Джексън завинаги ще остане като един от най-влиятелните артисти в света на музиката. За най-големите фенове на Краля, делукс версията на XSCAPE включва оригиналните тракове на песните, които Майкъл Джексън записва през годините.

Джон Бранка и Джон Маклейн, представители на „Estate of Michael Jackson“: „Майкъл винаги е бил новатор, той непрекъснато работеше с нови продуценти в търсене на ново звучене. Този албум улавя по много начини неговия дух“.

XSCAPE е дългоочакваният албум с нови песни, за който се говори от много време. Албум, който ще привлече за първи път едно цяло ново поколение към творчеството на Майкъл Джексън.

"Майкъл е диамантът в голямото семейство на Sony" – се казва в официалното изявление на Kazuo Hirai, президент на Sony Corporation. "С излизането на албума ‘Off The Wall’ през 1979год. до днес, Sony Music Entertainment издава всички записи и проекти на Майкъл Джексън. За нас е голяма чест, че всички компании с марката Sony работят заедно в подкрепа на на музикалното наследство на Майкъл Джексън, за да дадем на феновете изключителен достъп до музиката му чрез нашите продукти и услуги“.

Сподели в: