Новото eвропейско турне на Bon Jovi стартира от София

Най-добрите просто станаха още по-големи! Те отново ще екзалтират хиляди фенове със своя знаменит рок стил. Bon Jovi тръгват на турне през 2013, за да напълнят стадиони и големи зали по целия свят с Bon Jovi Because We Can – The Tour. Те ще поставят своя неподражаем огнен знак върху цялата планета, а турнето стартира в Северна Америка през февруари, тъкмо на време за празника на влюбените Свети Валентин.

Мечтата на хиляди родни фенове ще се сбъдне – те ще видят и чуят рок иконите на живо, защото България е първата държава, от която рок величията стартират своето ново Европейско турне! Паметното събитие ще се състои на 14 май 2013, а мястото е Националният стадион Васил Левски.

Под мотото “Because We Can”, в центъра на столицата ни рокаджиите ще забият мощно своите ненадминати хитове “Livin’ on a Prayer,” “You Give Love a Bad Name,” “Who Says You Can’t Go Home,” “It’s My Life” и още много други. Но това не е всичко, защото Bon Jovi ще забият и чисто нови парчета, част от What About Now – предстоящия нов албум на Bon Jovi, който ще презареди още повече амунициите в огромния арсенал с хитове на бандата. Тавата ще бъде издадена от Universal Music Bulgaria през пролетта.

Европа ще бъде последвана от Далечния Изток, Латинска Америка и Австралия. Завръщането на бандата през 2013 ще бъде връхна точка в невероятния им път, осигурил на Bon Jovi статута на една от най-добрите лайв рок банди на всички времена – с над 2,700 концерта в над 50 държави, пред над 35 милиона фена. И с достигането на номер 1 успешно световно турне два пъти само за три години.

С едни от най-великите песни в историята на рок`ен`рола, Bon Jovi са с продадени над 125 милиона копия на албумите си. Бандата е прочута със своите размазващи изпълнения на живо по време на 2,700 концерта по света в над 50 страни пред повече от 35 милиона фена! В рамките само на 3 години изпълнителите оглавиха двукратно класациията за най-касово световно турне.

„Bon Jovi се раздадоха максимално. Наелектризиращо, невероятно, вълнуващо, ентусиазиращо, неотразимо и пищно”, са само част от думите, които критиците използваха за отразяване на последното турне на бандата, The Circle.

Официалният старт на продажбите за мега концерта е точно в 9.00 сутринта на 5 ноември 2012 (понеделник), във всички каси от мрежата на Eвентим (Пълен списък с каси: http://www.eventim.bg/bg/biletni_kasi) . От 9.00 часа на 1 ноември (четвъртък) стартират предварителните продажби онлайн на www.eventim.bg. От този момент до официалния старт на продажбите феновете ще могат да купят билети само онлайн в различните ценови категории, включително и билетите за зоната Диамантен кръг (зона в сърцето на сцената), както и билети на в ограничен брой – промоционални цени. Бъдете първи и си осигурете най-добрите места за концерта на годината!

Сподели в: