Новогодишни подаръци от Театър "Българска армия"

С билети на половин цена Театър "Българска армия" прави новогодишни подаръци на своите зрители. В дните между Коледа и Нова година – 27, 28 и 29 декември, както и във всеки един от дните на месец януари 2014 г!

На 23, 27, 28 и 29 декември – касата на Театър „Българска армия”  отново ще продава билети за 27 декември (петък) – „Ромео и Жулиета”, 28 декември (събота) – „Декамерон”, 29 декември (неделя), – „Ножица-трепач”, както и за всички представления от месец януари на половин цена!

4 януари (събота), 17 януари (петък) и 31 януари (петък) – ще се насладите на „Бандитска опера”! Спектакъл, който ще Ви забавлява с премеждията и нравите на измамниците, шмекерите, крадците, леките жени и съвременните бандити. Мюзикъл, в който цялата плеада от звезди на ТБА ще пеят на живо пред очите Ви под акомпанимента на „Бандити бенд” – Дони, Коцето – Калки и Мишо Шишков. Не пропускайте този спектакъл!

7 януари (вторник) – ще имате възможност да очаровате своите приятели и близки с остроумната комедията на Камен Донев „Кръщене”!

8 януари (сряда) и 25 януари (събота) – хитовата комедия „Ножица-трепач” ще Ви очаква с нови следи и предизвикателства в криминалния сюжет.

9 януари (четвъртък) и 24 януари (петък) – с българските нрави, родното чувство за хумор, националния гений и най-добрия приятел на човека-кучето „безпощадно” и неуморно ще Ви разсмива и забавлява комедията „Да разлаем кучетата”!

10 януари (петък) и 23 януари (четвъртък) в хитовия за няколко поколения зрители – „Секс, наркотици и рокендрол” Ивайло Христов, Дони и Коцето – Калки ще очакват Вас и Вашите приятели, за да отпразнувате заедно именните им дни с много добро настроение и много хубава музика.

11 януари (събота) в „Завещанието на целомъдрения женкар” – Васил Михайлов, Леонид Йовчев, Гергана Данданова и Тигран Торосян ще Ви преведат през лабиринтите на най-старата история – за любовта, тази на Дон Жуан. Спектакълът се препоръчва на всички настоящи и бъдещи двойки!

14 януари (вторник) и 30 януари (четвъртък) – изненадайте приятелите си със сластният и предизвикателен „Декамерон” по Джовани Бокачо. Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ” Ви гарантира, че този спектакъл ще отвори апетитът Ви за още и още театър!

15 януари (сряда) – ще потънете в нежните ласки на любовта заедно с Радина Кърджилова, Явор Бахаров и звездната трупа на Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ” в най-лиричната Шекспирова пиеса – „Ромео и Жулиета”.

16 януари (четвъртък) и 28 януари (вторник) – не пропускайте да отпиете от българския дух, да вкусите от българската воля и да се срещнете с достойнството на българщината в спектакъла по епохалния роман на Димитър Талев – „Железният светилник”!.

22 януари (сряда) – комедията на Уилям Шекспир – „Много шум за нищо” ще ви предложи поредното неповторимо, забавно и остроумно преживяване.

23 януари (четвъртък) от 19.30 на сцена „Клуб – МаксиМ” – направете и вземете своите поръчки с настроение – за себе си и своята компания с „Последни поръчки” – ще удовлетворят и най-изискания вкус.

25 януари (събота) от 19.30 на сцена-клуб „МаксиМ” – Николай Урумов ще представи своя моноспектакъл „Лалугер”.

29 януари (сряда) – изтънченото и заразително забавление ще продължи с комедия на Оскар Уайлд „Колко е важно да бъдеш сериозен”.

Сподели в: