Новогодишна лудница на 4 КМ в София – 4 зали и над 30 артисти!

На прага на новата 2013 година столичният парти център 4КМ ще стане домакин на може би най-голямото новогодишно клубно събитие в България, организирано съвместно от Renesanz и HMSU. Хедлайнери на „Новогодишната лудница“ са италианците DANDI & UGO и англичаните OCTANE & DLR. Заедно с тях за доброто празнично настроение на 31 Декември ще се погрижат още над 30 български диджеи – Balthazar, JackRock, Fartech, Konspirator, Acidtrip, Ogonek, Mocks, Jamezbongg, Monk, Joy, Metalix и много други. Специално за вечерта парти център 4КМ отваря всичките си 4 зали с общ капацитет от над 2000 човека, в които ще бъдат изградени 4 тематични сцени, залагащи съответно на минимал/техно, дръм енд бейс, дъбстеп и хард-техно звучене. Солидно участие в изготвянето на лайнъпа имат и лейбълите Platform, Overload и Gamma Core.

Името на Dandi & Ugo е изключително уважавано у нас, а техните партита са винаги успешни. Култовия им лейбъл Italo Business, както и техните продуцентски умения са им спечелили солидна слава на международната сцена и дуетът пътува навсякъде по света – от Канада до Мексико и в цяла Европа… Лондончаните Octane & DLR пък са едни от най-ярките представители на drum&bass / dubstep звученето, идващо от Острова. Дуетът е популярен с експлозивните си парчета и сетове, както и с невероятно сценично поведение. Двамата идват за първи път в България.

За всички, които имат желание и сили за още танци сутринта, е предвидено и афтърпарти в клуб Lifehouse след 06:00 часа, което се очаква да продължи до следобед на 01 Януари.

Билети от 20 лв. и випове (с включена консумация и запазено място) от 40 лв. могат да се намерят в мрежата на EVENTIM в цялата страна: в магазините на Germanos, Office 1 Superstore, Пикадили, Техномаркет, бензиностанции OMV и др. Налични са и групови билети / випове за 5 човека с 15% отстъпка.

Сподели в: