Нови звезди излизат на музикалната сцена

Нови звезди излизат на музикалната сцена. Те са четири, млади, талантливи, секси. Те са новата girls банда  на България.

Избрани чрез специален  кастинг сред няколкостотин участнички, четирите момичета вече упорито работят и записват в студиото на Влади Графа. За да се сработят по-бързо, продуцентите им от Жокер Медиа наеха луксозен апартамент, в който четирите избраннички живеят заедно. Екип от професионалисти вече няколко месеца работи с момичетата.

В момента те подготвят три песни –  Любо от "Те” пише за тях текстове, а Графа и Жоро Янев са отговорни за аранжимента. Някои от девойките са без музикално образование, така че се наложи известни музикални педагози  да им предадат някой и друг урок.  Продуцентите им вече са им записали часове при нашумелите хореографи Петя и Сашка.

Специално за момичетата бе изработена фитнес програма, а диетолози  следят изкъсо какво си хапват.  Групата все още няма име, така че от музикално-продуцентската компания обявяват конкурс за кръстник на групата. Този, който даде най-оригинална идея за име, ще спечели 300 лева.
Предложенията си изпращайте на адрес: petya@jvl-bg.com

Сподели в: