Новият творчески сезон на културен център Люлин

Културен център „Люлин” съществува от седем години и се ръководи от директор Милена Арнаудова. В организираните от центъра изложби са участвали над 100 художници от цялата страна. Традиционно за Коледа и Великден се провеждат изложби с Регионалната камара на занаятчиите София. Литературният салон при Културния център се ръководи от поета Димитър Милов, който е и председател на фондация "Читалище" и участва в ръководството на Съюза на българските писатели. Два пъти в месеца тук се провеждат премиери на книги, литературни четения със съвременни писатели от различни поколения. В центъра участват поети като Матей Шопкин, Евтив Евтимов, Иван Есенски, Воймир Асенов, Янко Димов.
   
Културен център “Люлин” любезно ви кани на откриването на новия творчески сезон с 61-ва поредна изложба, на която представя пастели на Александрина Караджова, графики на Петър Пехливанов и литературно четене на български поети.

Заповядайте на официалното откриване на 02 октомври 2007, от 18:30 часа. в Културен център "Люлин" (ж.к."Люлин" бл.324 – 325 партер).

Сподели в: