Новият роман на Паулу Коелю излиза на българския пазар

Най-новият роман на бразилския писател Паулу Коелю"Победителят е сам", излиза официално и на българския книжен пазар. Книгата е разтърсващо и отрезвяващо пътешествие из бляскавия свят на филмовите звезди, модните икони, знаменитите продуценти и прочутите дизайнери. Това пътешествие продължава и в паралелния свят на неосъществените таланти и развенчаните идоли, на жертвите на обсесията за признание, популярност и лукс.

В своя дванайсети роман Паулу Коелю ни среща с актьорите и статистите на една голяма сцена – Кинофестивала в Кан. Това е историята на супербогатия руски магнат Игор Малев, пристигнал в Кан, за да се срещне с бившата си съпруга Ева, която от две години живее със световноизвестен дизайнер. Психически нестабилен и завладян от тъмни страсти, Игор убива невинни хора с цел да докаже на Ева, че е готов на всичко, за да си я върне, включително да разрушава чужди светове. И той го прави със същата лекота и липса на угризения, с която машината за мечти манипулира и безнаказано унищожава милиони кандидати за слава и блясък.

Написана под формата на изпълнен със съспенс криминален роман, в който полицията е безсилна пред серийния убиец, новата книга на Паулу Коелю е модерна притча за любовта, ревността, цената на славата и бързо спечеленото богатство. Книгата излиза на пазара на 11 май 2009г. от издателство "Обсидиан".

Сподели в: