Новият проект на Гаро Узунян – Craft отвори врати в Капана

В края на миналата седмица култовият квартал на Пловдив – Капана се сдоби с още един авторски обект. Над 250 гости приветстваха ново място за изкуство, култура и домашно приготвени напитки на ул. „Абаджийска“.

Новият проект на известния арменец и неговите партньори – кокетния, артистичен бар две нива, има за цел да продължи линията от събития на култовия клуб „Библиотеката“ и да надгради до един съвсем нов тип взаимоотношенията между търговските обекти в Капана.

CraftЪ Бар е място, което ще даде още една сцена за местните търговци, които предлагат домашно приготвени удоволствия или некомерсиални продукти. Място, където дегустацията на напитки и преживявания е начин на мислене.

След успеха на фестивала посветен на ул. „Абаджийска“ през лятото, Гаро Узунян ще продължи да работи съвместно със своите колеги от Капана и да надгражда кооперативните взаимоотношения, за които той споделя, че „ще накарат Капана да заработи като здрав и пълноценен организъм, растящ във вдъхновяваща и пълноценна среда. Надявам се, че този проект да бъде поредното стъпало по пътя към една по-добра, артистична, съвременна среда на място, което привлича хиляди туристи с бохемския дух на заведенията, но и с култура, която задължава…“

Повече за CraftЪ

Сподели в: