Новият албум на The Amity Affliction “Chasing Ghosts” номер едно в Австралия

Новият албум на The Amity Affliction, “Chasing Ghosts”, оглави класацията в родната им страна Австралия още в първата седмица от излизането си на музикалния пазар там.

На своята страница във Facebook групата публикува следното изявление: “Невероятно, не можем дори да повярваме. Току-що научихме, че сме номер 1 в ARIA Charts с “Chasing Ghosts”!!!” Това е абсолютно поразително! За всеки един от вас, вие хора направихте възможно това да се случи и искаме да ви благодарим с цялото си сърце. Никога не сме си и помисляли, че нещо подобно би могло да ни се случи, така че благодарим ви още веднъж! Ще се видим на турнето, приятели!” The Amity Affliction ще се отправят на турне в САЩ, което ще започне на 16 октомври.

В България албумът “Chasing Ghosts”, който е последовател на предишното CD на бандата “Youngbloods”, ще излезе на 1 октомври. За новия запис The Amity Affliction са работили в студиото с продуцента Michael “Elvis” Baskette (Blessthefall, Incubus), а някои издания вече са дали своите изключително позитивни ревюта за новия албум:
“Категорична победа на интелигентно написаните песни, сърце и страст.” – пише Alternative Press

“Никой след Deftones и Killswitch Engage не е смесвал мелодия и хаос, така както тази банда го прави по толкова хармонично унищожителен начин. The Amity Affliction ще бъде твоята нова любима банда." – ARTISTDirect

Албумът “Chasing Ghosts” на The Amity Affliction ще бъде на българския музикален пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

Сподели в: