Новият албум на Metallica – "Death Magnetic", излиза на 12 септември

За премиерата на Death Magnetic безобразно добрите Metallica, които съвсем скоро се отбиха и при нас, ще направят и два концерта (този път, уви, на други места). Датите са 12 септември в Берлин и 15 септември, Лондон. Мястото? Поразяващите зали 02 World в Берлин и 02 в Лондон. Освен всичко за немската супер нова зала това ще бъде и първи лайв въобще!

Билети и за двата концерта ще се продават ексклузивно и само на фенове, регистрирани на сайтовете www.metclub.com и www.missionmetallica.com, като специален жест към всички, отдадени на музиката на любимата си банда. Съвсем скоро очаквайте и повече детайли кога билетите ще бъдат пуснати в продажба и как точно ще става тя.

И това не е всичко. Понеже датите са нещо като празнични, цените на билетите ще бъдат, хм, „ретро”? Не, сериозно – само десет евро за Берлин и пет паунда за Лондон, като всички приходи от продажбите ще отидат за благотворителност!

За да могат повече фенове да отидат, ще има ограничение и всеки ще може да вземе до два от заветните билети.

Премиерата
на Death Magnetic е 12 септември. Албумът излиза на българския музикален пазар от Вирджиния Рекърдс/ Universal Music Group.

* * *

Историята на Металика

Сподели в: