Новият албум на Роби Уилямс "Take The Crown" ще зарадва феновете на 5 ноември

Тази есен Роби Уилямс ще представи нов албум. Деветият запис на изпълнителя ще носи името Take The Crown и ще излезе на 5 ноември. Новата тава е записана в града на ангелите и е продуцирана от Jacknife Lee. Оркестрацията на албума е записана в прочутото студио Capitol.

„След събирането ми с Take That – пауза за самостоятелната ми кариера, която ме изпълни с нова енергия по много начини – исках да се завърна с феноменален самостоятелен албум. Основната ми цел беше да създам песни, които считам, и най-важното които светът счита, че биха станали хитове. Много съм развълнуван”, откровеничи самият Роби Уилямс.

Take The Crown ще бъде предшестван от сингъла „Candy”, който се очаква съвсем скоро. Песента е заразителен поп хит, създаден от Gary Barlow.

„Това е лятна песен за жена, което си мисли, че е страхотна… и тя наистина би могла да бъде такава, стига да не е толкова нечестива на моменти”, споделя Роби като допълва: „Създаването на някои песни отнема цяла вечност, докато други просто излизат от устата ти абсолютно завършени и изобщо няма нужда да работиш повече върху тях. Не знам защо тази песен изплува в ума ми в един определен миг, просто така се случи”.

С главозамайваща кариера с продадени над 60 милиона записи, Роби Уилямс е най-успешният британски изпълнител в света. Шест от албумите му са в класацията 100-те най-продаваните албуми в Обединеното кралство, но това не е всичко – през 2006-та чаровникът постига рекорд на Гинес с продадените 1,6 милиона билета за свой концерт в рамките на 1 ден. През 2010-та Роби получава награда Brit за Цялостен принос към английската музика. Същата година събирането му с Take That води до рекорд за най-продавания албум за 21-ви век (с Progress).

Сподели в: