Новини и програма за ИК "Колибри" за Пролетния базар на книгата

От 19 до 24 май НДК ще бъде домакин на Пролетния базар на книгата. ИК "Колибри" е готово да посрещне своите гости/читатели от 10 до 20 часа на щанд номер 315, ет. 3 в НДК. Очакват ви апетитни отстъпки и любопитни литературни срещи.

На 19-и май от 19 часа на сцената на панаира ще се състои премиерата на книгата на Лидия Димковска "Резервен живот". Македонската писателка идва спецално за среща с българските читатели. На 20 май от 16 часа Лидия Димковска ще подписва книги на щанда на издателство „Колибри”. Повече за премиерата и книгата вижте тук.

Лидия Димковска е едно от най-мощните пера на съвременната македонска белетристика! Тя пристига у нас за премиерата на романа „Резервен живот”, спечелил Европейската награда за литература 2013. Водещ на събитието ще бъде Светлозар Желев, а книгата ще бъде представена от Кремена Димитрова.

Катерина Хапсали ще ни подари една изключителна среща на живо, в която ще отговори на всички въпроси около появата на „Гръцко кафе” и за първи път ще прочете откъс от новата си книга. Срещнете се с Катерина Хапсали на 21 май от 19.00 часа в зала 7 на НДК! Водещ на събитието: Светлозар Желев, Директор на Националния център за книгата.

Кристин Димитрова е автор на интригуващия документално-публицистичен труд „Ефирни песни и тайни служби: Образът на България в британския, американския и англоканадския периодичен печат през периода 1980-2000 г.”, една книга, която ще ви спечели със своята аналитичност, увлекателност и дълбочина. Заповядайте на премиерата на „Ефирни песни и тайни служби” на 23 май от 19 часа на сцената на Пролетния панаир на книгата в НДК!

На щанда на издателство „Колибри” ще намерите неустоими четива от всички жанрове. И тази година всички заглавия ще се предлагат с 20 до 40% отстъпка! Близо 150 книги ще са с ексклузивно намаление – 1 за 3 лв., 2 за 5 лв. Предвидили сме специална секция от четива с автографи на български и чужди творци.

Любимецът на децата Спондж Боб Квадратни гащи ще кръжи около щанда на „Колибри” на 23 и 24 май между 11 и 16 часа и ще се снима с всички усмихнати малчугани!

Сподели в: