Нова серия подаръчна опаковка вдъхновена от диското

ABSOLUT DISCO е специална серия подаръчна опаковка от водещата марка водка. Създателите се вдъхновяват от най-универсалния символ на танца – диско топката, като посланието им е за непрекъсната забава и усмивки по време на всички празници.

“Опаковката следва изящните форми на бутилката, която е най-разпознаваемия символ на марката от самото й създаване. Нестандартното творческо мислене на екипа довежда до сътворяването на идея, която е същевременно класическа и модерна и най-вече уникална”,  споделя Катарина Нилсен, международен маркетинг директор,V&S Absolut Spirits. “Консуматорите на водката винаги търсят начин да дадат своята интерпретация на съвременната култура – ABSOLUT DISCO опаковката и нашия уебсайт (www.absolut.com/disco) предоставят именно тази възможност за създаване на собствена версия на диско танца, без значение къде се намираш.”

Опаковката ще се продава в 2 разфасовки – 700мл и 1л, като кутията за 1-литрова бутилка водка е направена от точно 1000 малки призми с огледален отблясък. Всички парченца оформят класическия силует на бутилката, която е и съдържанието на самата опаковка. Когато бутилката се отдели от опаковката, всеки от нас може да си закачи диско топката, където пожелае и танците да започнат – вкъщи, в офиса или съвсем спонтанно в парка под дърво, в асансьор или в някое фоайе. Над 2 млн. броя Absolut Disco опаковки са поръчани в целия свят, което е доказателство за огромния интерес към марката и диско опаковка.
  
Кампанията има за цел пренасяне на диско идеята от годините на нейното създаване (70те в Ню Йорк) в нашия модерен свят, като се запазва основната движеща сила – танцът под всякаква форма. Различното днес е, че е изключително важно да бъдеш себе си и да можеш да изразиш свободно своето разбиране за живота – именно тази свобода е въплътена в идеята за ABSOLUT DISCO.

Освен уникална опаковка, която може да се закачи от всеки и да се използва като диско топка, кампанията включва прес, външна и интернет реклама. Специалният уебсайт www.absolut.com/disco съдържа революционна технология, която позволява заснемането на твоите диско движения чрез уеб камера и създаването на собствен видео клип.

5 най-популярни диско аксесоари
Фенерче – импровизирай със светлинните ефекти
Маска – по този начин танците ще са още по-забавни
Ролкови кънки – супер начин за бързо придвижване
Диско перука – бъди смел в избора на цветове
Диско слънчеви очила – сигурен начин околните да разберат, че си „на диско вълна”

5 модерни диско парчета
Madonna “Deeper and Deeper”
Kylie Minogue “Can’t Get You Out of My Head”
Jamiroquai “Little L”
Sophie Ellis Bextor “Murder on the Dancefloor”
Scissor Sisters “Comfortably Numb”

5 легендарни диско клубове
Studio 54: http://en.wikipedia.org/wiki/Studio_54, http://www.disco-disco.com/clubs/studio54.shtml
Paradise Garage: http://www.disco-disco.com/clubs/paradise.shtml, http://en.wikipedia.org/wiki/Paradise_Garage
FunHouse, http://www.disco-disco.com/clubs/funhouse.shtml
The Loft: http://www.theloftnyc.com, http://www.jahsonic.com/Loft.html
The Gallery: http://www.disco-disco.com/clubs/other-clubs.shtml#G  

Сподели в: