Нова психология на бизнеса от Рона Лихтенбърг

На 29 октомври 2007 г. излиза книгата на издателство "Кръгозор" – "В бизнеса всичко е лично" (Нова психология на бизнеса) от Рона Лихтенбърг.

Всичко е лично, и най-малкото нещо. Всички лайна, които сервират на човек всеки ден, през целия живот, са личен въпрос. Наричат го бизнес. Добре. Но това е дяволски лично. И знаеш ли от кого научих това? От дон Корлеоне. От Стария. От Кръстника.

Забравете изразите: „нищо лично“, „бизнесът си е бизнес“, „не го приемай лично“, защото… всичко е лично!

Завършили сте училище и спешно си търсите работа.
Търсите отговор на въпроса, който ви буди нощем: щом съм толкова умен, защо нямам повече успехи и пари?
Измъчва ви мисълта как да вършите добре работата си и едновременно с това да имате повече време за семейството и приятелите.
Мразите работата си и се опитвате да измислите как да изкарвате прехраната си, като правите нещо друго.

Ако разпознавате себе си в горните редове – то тази книга е за вас!
Рона Лихтенбърг ви представя своите правила за успех – най-добрите съвети за общуване в света на бизнеса!

Не бъди кон с капаци – не се ограничавай до взаимоотношения с хора, които виждат света като теб – рискувай с нови.
Помни, че взаимоотношенията с клиенти, колеги, служители са доживот.
Целувай задника на конкуренцията – не я убивай, защото и тя може да ти стане клиент.
Приемай всичко  лично!

Рона Лихтенбърг е консултант, лектор и автор на „Игри на власт. Изкуството на офис политиката”. Тя е президент на консултантската фирма “Clear Peak Communications”. Публикувала е в списания и уебстраници включително O, Redbook, Ka-Ching.com и iVillage.com. Тя често участва в предаванията на NBC Weekend Today и Lifetime Live. За нея са правени предавания от Bloomberg, CNBC, Fox и ABC. Статии за работата й са се появявали на страниците на The Wall Street Journal и The New York Times.

Какво всъщност искате да получите от работата си? Да увеличите печалбите на компанията? Да увеличите клиентите на собствената ви фирма? Да откриете как да изкарвате прехраната си с други дейности? Да имате по-голям успех без да работите по-упорито отколкото обикновено? Преуспелите хора знаят отговорите на всички тези въпроси. А умението, което притежават в излишък, е да вземат колкото се може повече от деловите си отношения.

В новата си книга „Бизнеса всичко е лично” Рона Лихтенбърг интервюира повечето от днешните най-успешни бизнес лидери и разработва 9 принципа на деловите взаимоотношения, които гарантират издигането ви в  кариерата до нови успешни висоти, ефективност и удовлетворение. В обсега на интервюираните от Лихтенбърг влизат председатели на управителните съвети на компании от класацията на сп. „Форбс” на 500-те най-успешни лидери в света, най-богатите хора, както и величия в спорта, шоубизнеса и света на модата. Благодарение на информацията, която извлича от тях, Рона Лихтенбърг създава една практична и вдъхновяваща книга, предоставяща нов поглед върху бизнес правилата. Бизнес средата се променя, заедно с нея трябва да се променят и взаимоотношенията.

В бизнеса всичко е лично” ни учи как да направим повече за работата си от това просто да събираме визитки. Тя е настолна книга за  изковаване на взаимоотношения, които ще ни уредят следващата по-успешна работа, новата кариера, поредния верен клиент.

„В бизнеса всичко е лично” е най-доброто ръководство как да създадем  собствения си “директорски борд”, една група от различни и доверени партньори, която ще бъде с нас в добро и зло. Книгата е изпълнена с уникални прозрения, вдъхновение и конкретни стъпки. Това е урокът, от който се нуждаем, за да заработим с пълния си потенциал.

Цена: 10.00 лв.
Стр. 216
Подвързия: мека

Сподели в: