Нова книга от Нора Робъртс

"СТЪКЛЕНИЯТ ОСТРОВ" е третата най-нова книга от трилогията на Нора Робъртс "Пазителите".

Очаквайте книгата на пазара от 23 март.

За книгата

Безсмъртният майстор на меча напуска родината си преди три века и се заклева никога да не се връща там. Но съдбата има други планове. Търсенето на Ледената звезда и митичния Стъклен остров отвежда пазителите в Ирландия и изправя Дойл пред кошмара от миналото му.

Шестимата потомци на богините се настаняват в дома на Бран в графство Клеър. Археоложката Райли се опитва да открие следи за местоположението на Стъкления остров в ирландската история.

Трезвата й преценка обаче е замъглена от чувствата, които изпитва към Дойл. Но той не иска да се обвързва, знаейки, че ще я надживее. Както всички хора, които някога е обичал.

Пазителите се впускат в ожесточена битка с Нереза и демоничните й създания. Докато не повярват в любовта обаче, мисията им да намерят Стъкления остров е обречена на провал…

За авторката

Внушителното творчество на световноизвестната писателка Нора Робъртс надвишава 200 романа с общ тираж 500 милиона екземпляра. Нейни заглавия присъстват постоянно в класацията на "Ню Йорк Таймс" за бестселъри и често я оглавяват. Робъртс е първият автор, намерил своето почетно място в Американската асоциация на авторите на романтични четива. Неочакваните обрати, любовната страст, енергичното действие и криминалната нотка превръщат всеки неин роман в тотален хит. На въпроса коя от собствените й книги й е любима, Нора с усмивка отговаря: "Тази, която се продава".

Отзиви

"Нора Робъртс е любимата авторка на Америка" – Ню Йоркър
"Нора Робъртс безспорно е майсторка на словото!" – Лос Анджелис Дейли Нюз

Сподели в: