Нова детска приключенска анимация на 3D "Самолети: Спасителен отряд"

На 18 юли по кината тръгва новия анимационен 3D филм на Дисни "Самолети: Спасителен отряд". Озвучаващи актьори на английски са: Дейн Кук и Джули Боуън. Режисьор е Бобс Ганауей. Продуцент е Фарел Барън.

„Самолети: Спасителен отряд“ е ново анимационно приключение за вторите шансове в живота, с участието на динамичен отряд от пожарогасителни самолети, отдадени на мисията да опазят историческия и природен парк „Връх Пистън“ от бошуващите горски пожари.

Когато световноизвестният въздушен състезател Дъсти разбира, че двигателят му е повреден и може никога повече да не се състезава, той решава да „превключи на друга скорост“ и да се впусне в света на въздушното гасене на пожари. Дъсти обединява сили с хеликоптера иветераногнеборец Блейд Рейнджър и неговия смел екип, в който влизат енергичнаВраби – опитен самолет амфибия, мощниятранспортенхеликоптер Вихролет, бившиявоеннотранспортенсамолет Каби и смелия, оживенекипот високопроходими автомобили, познати като Парашутиститеогнеборци. Заедно, безстрашнната група ще се изправи срещу мощен горски пожар, а Дъсти ще научи какво е необходимо, за да се превърнеш в истински герой.

„Самолети“ на Disney, чиято премиера беше през август 2013 г., спечели повече от 200 млн. щатски долара приходи по света.

Прочетете още:
"Камбанка и феята пират" – по кината на 3D

Сподели в: