Новата чил-аут компилация Dubai Chill Lounge vol.2

Компилацията Dubai Chill Lounge се превърна в най-доброто средство за релакс и приятно прекарване, което можеше да бъде намерено на музикалния пазар през последните няколко месеца. Десетки почитатели на чил-аут и лаундж музиката пък засипаха пощата на “Ка мюзик” с поздравления за проекта.

Логично, сега идва и продължението на тази успешна колекция – албумът Dubai Chill Lounge vol.2, който продължава традицията да събира на едно място нови релаксиращи парчета. Стиловата насока на колекцията също е запазена и тук са включени интересни чил-аут и лаундж парчета. Общата бройка на траковете е 14, което означава повече от час приятна и изискана мелодия, перфектна за фон по време на вашето пътуване, докато четете любимата си книга, или се забавлявате с любимите си хора у дома.

Заглавията на изпълненията, събрани тук сами говорят за настроението, което албумът носи – Jumeira Drive, Dessert Mystique, L’Amour, Wake Up In Paradise. “Събудете се в Рая” с ориенталската мистика и блясъка на чисто новото чил-аут заглавие от каталога на “Ка мюзик”. Изискан релакс и невероятно стилно звучене, съчетаващо качествена съвременна музика и акустични мелодии, характерни за екзотична дестинация като Дубай – всичко това можете да откриете на едно място в новата компилация Dubai Chill Lounge vol.2

Сподели в: