Новата песен на Touch Down

Няколко талантливи дебютанти представят едно от най-радиофоничните и свежи парчета, с потенциал да се превърне в изненадата на сезона и хита в родния ефир това лято. „Други като нас“ е новият сингъл на любимците на тийн аудиторията, хип-хоп формацията Touch Down, популярни с хитовете си „Hot”, “Imma Model” със Сани Алекса и “N1” с участието на рапъра Davidoff. Бийтмейкър на парчето е Сашо Ангелов – Сашко Малкия, който прави силен дебют с авторството си на композиция и аранжимент. Дамският вокал е изпят от талантливата млада певица Ирина, за която „Други като нас“ е първа солова изява след участието й в женската формация „Супернова“. Сашко Малкия е току-що завършил училище самороден талант, който дава заявка за едно от най-интересните нови лица на небосклона на хитмейкърите в България.

Touch Down забелязват Ирина още докато тя е част от „Супернова“ и решават да направят песен с нея.     

Двамата братя Данеца и Здравко "3-ko" споделят: „Харесахме Ирина и нейния специфичен глас още в първото видео на бившата й група. Бяхме решили, че, рано или късно, ще направим проект с нея. Вокалът й е много харизматичен, нежен и направо гали ухото.“ Те допълват „Малкият Сашко също ни изуми с бийтовете, които ни предложи. Той наистина се оказа много талантлив музикант, притежаващ точно онова усещане за звук, което ние търсехме. Заложихме на неизвестни досега музиканти, които обаче са интересни и имат огромен потенциал. Това явно е било добър избор, тъй като хората около нас реагират много позитивно на резултата от съвместната ни работа.“

Текстът на парчето е изцяло авторски на Данеца и Здравко "3-ko". 

„Това вероятно е най-бързо заснетият клип в историята на БГ музиката, тъй като го приключихме буквално за няколко часа“.

В памет на бившия и много любим член на “Touch Down” Николай Благоев-Никс във видеото е включен и негов кадър, тъй като той винаги ще бъде част от тази група.  

Сподели в: