Новата "Графиня Марица" в Музикалния театър блести с уникални бижута

Примадоните Валентина Корчакова и Еделина Кънева с уникални бижута за премиерните спектакли на 7 и 8 март

Едва ли има по-красив повод да посетите Музикалния театър от премиерните спектакли на 7 и 8 март от 19.00 ч., когато специално за празника на жената представят най-новата си премиера – музикалният оперетен бисер „Графиня Марица“. Великата Калманова творба, която присъства в афиша на всеки музикален театър по света, тази година празнува своя 90-годишен юбилей.

Почитателите на класическата оперета ще се потопят в една позната и не толкова позната атмосфера от горещи страсти, силни характери и смешни ситуации, гарнирани с много любими мелодии и разбира се, вечния чардаш. В ролята на очарователната графиня Марица ще бъдат Валентина Корчакова и Еделина Кънева.  В ролята на бохема, който тъжи за своя роден град Виена – граф Тасило ще бъдат Марио Николов и Пеньо Пирозов. Към този звезден екип са и Людмила Козарева, Александър Мутафчийски, Христо Сарафов, Лъчезар Лазаров и младият Денко Проданов. Режисьор на спектакъла е Марио Николов, диригент – Иван Кожухаров, сценография – Иван Токаджиев, костюми – Чавдар Чомаков и хореография – Михай Миндрациу  – Румъния.

Специално за 7 и 8 март примадоните Валентина Корчакова и Еделина Кънева ще сияят с уникални бижута за всеки от тоалетите им в постановката. Уникатите, изработен от рубини, сапфири, диаманти, платина и бяло злато, са част от лимитираните серии на бижута „SSG Jewelry”. Бижутата ще бъдат придружавани от охрана по време на двете премиерни представления, а на очарованието им ще могат да се насладят всички, които успеят да си купят билет за новата постановка „Графиня Марица” на 7 и 8 март. Не пропускайте тези бляскави премиерни спектакли!

Сподели в: