Нищо подобно Фест 2011 – Глътка свежест в края на музикалното лято

Шест групи и пет диджеи в завладяваща смесица от музикални стилове под открито небе.
Чистата глътка свежест на фестивалното лято – НИЩО ПОДОБНО ФЕСТ,влиза и тази година в календара на музикалните фенове.Непринудена смесица от музикални стилове под открито небе,свободен вход, безплатен къмпинг и „човешки” цени на бара ще привлекат за второ поредно лято меломаните в средногорския град Стрелча.
Шест са групите и пет диджеите, които ще се изявят в последния уикенд на август на заобиколения от дървета стадион в покрайнините на града-домакин:
Изпълнения на живо:
Bezizhodica – хардкор рап
Plastic Bo – пънк, ска
Revivalist Echoes – инди-, електро- и псайхъделик-рок,алтърнатив, пост-пънк ривавъл
Delate – хардкор
Mazut – киберпънк
Da Small Tragoediaz – Индъстриъл, дарк уейв, електро рок, сайбър, пънк, рапкор, техно, експериментъл, хаус

Диджей сетове:
Dickie – електроника
Vinid – Транс и прогресив
Sugar Dj’s – Транс и прогресив
Jennifer MooN – Транс и прогресив

„Няколкостотин човека си прекараха страхотно на фестивала миналата година. Настроението беше изключително позитивно и зареждащо. Нямаме търпение да го преживеем отново с още повече хора”, казват инициаторите от нестопанското сдружение за култура и изкуство –„Луда Яна”.
Ако за първи път чувате за НИЩО ПОДОБНО ФЕСТ, то това е музикален фестивал, който се провежда веднъж годишно – в последния уикенд на месец август. Целта му е да дава сцена предимно на нови оригинални творци от различни музикални стилове и да събира и обединява техните фенове.

Една от целите на хората от „Луда Яна” пък е да докажат, че е възможно да съществуват и некомерсиални събития като НИЩО ПОДОБНО ФЕСТ. „Фестивалът беше, е и ще остане безплатен, благодарение на подкрепата на много хора, институции и фирми. От тази година, през сайта на НИЩО ПОДОБНО ФЕСТ може да се правят и дарения чрез системата ePay.bg. Идеята беше на фенове и артисти, които знаят, че всеки набран лев отива за по-добри условия и по-голям мащаб на събитието”, обясняват от „Луда Яна”.
 

Сподели в: