Ник Уорън ще открие музикалния фестивал Insomnia

За какво си мечтаете през лятото? За ослепително бял плаж, почти недокоснат от човешка ръка, за кристално чисто море, за вълшебна музика и неповторим контакт с природата (и въпреки това за нещо много студено за пиене на една ръка разстояние. Понякога мечтите се сбъдват.  И то още от тази събота 17 юли на плаж Перла край Приморско, когато ще бъде официалното пре-парти( вход свободен) на фестивала Insomnia.

На него ще чуете Ди джей Смърф, Витяз и Ясен Петров на място, което с красотата си просто те задължава да пускаш красиво и повярвайте, те ще се постараят подобаващо, за да посрещнете заедно изгрева усмихнати и щастливи, че може би най-сетне сте намерили своето място на Черноморието, място, което ще ви омагьоса с девствената си природа и красивата музика. А тя ще звучи безкомпромисно всяка седмица от 23 юли до 21 август. Започваме още в събота – 17-ти юли, а другият петък откриваме фестивала с дебюта на Ник Уорън на Черноморието, съобщават от организаторите.

Когато пуска Ник Уорън, е почти невъзможно да се занимаваш с нещо друго – и неусетно хармониите те грабват и те отвеждат далеч отвъд ежедневните проблеми и задължения, някъде там, където твоето “Аз” потъва в блаженството на спокойствието и мислите текат в свое собствено русло, необезпокоявани от никого и нищо. Струва ли си да отделиш една безценна лятна нощ от почивката си, за да го послушаш? Имаш ли време, за да поспреш и да оцениш красотата, която те заобикаля? Разбира се, защото зад пулта е осемкратният първенец на най-продаваната компилация в света Global Underground, обиколил света от Будапеща до Лима и от Рейкявик до Шанхай. Защото неговият саундтрак включва хипнотични прогресив ритми, по-дълбоки от Марианската падина бас линии, както и мелодии от нискобюджетни филми на ужасите от седемдесетте и италианско мръсно диско от осемдесетте – всичко това разбъркано еклектично според музикалните канони на новото хилядолетие. Всичко това е Ник Уорън, всичко това но и много повече, защото пионерът на електронната музика е постигнал това, което малцина ди джеи са успявали – да накара всеки да преживее партито по свой, неповторим начин.

Билети за всички събития от програмата на фестивала може да закупите онлайн на Eventim.bg, както и в касите им в цялата страна.

Сподели в: