Николай Димчевски открива самостоятелна изложба

На 15 октомври, в 19 ч., в клуб "Антракт" в София, ще бъде открита "Крапешка изложба" – самостоятелна изложба на Николай Димчевски.

Николай Димчевски не рисува от малък. Захваща се с това начинание след като изчаква да порасне и по този начин никога не става възрастен. Интересува го цветът. Той го изследва с почти лабораторни опити и практики, докато открива, че цвят без форма не може. Последният му млечен зъб пада на 27, след което Николай решава да се побратими с млечния път, да спре млечните напитки и да яхне кахона*.

Интересува се от музика, поезия, литература, кино, театър, фотография. От него се интересуват НОИ, НАП, КАТ, както и домоуправителя на вх.Е на блок 21.

Лятото прекарва до морето, зимата до планината, а останалите два сезона е в равнината на творчески лутания, пътешествия и фантазиране. Спи до късно, готви вкусно, понякога простира. Живял в 7-8 градове и села по света и у нас. Автор на неиздавана стихосбирка, неизпълнена песен и неизиграна пиеса. Пее родопски и британски песни, когато е тъжен или е пил. Пие. Шофира.

Има няколко общи и самостоятелни изложби в София, Пловдив и Белоградчик, за съжаление няма в Дупница, Берлин и Токио. Участва в 7-8 успешни пленера, рисувания на открито, концерти на закрито, уъркшопи и уъркшопове. Създател на течение (когато отвори прозореца и входната врата). Неженен. Нежен.

Сподели в: