Ние сме боклуците от Източна Европа

Театър „Реплика” (България) и Студио за документален театър „Vox Populi” (България) представят на 1 февруари, от 20.30 ч. в Червена зала:

Ние сме боклуците от Източна Европа

театрален документален проект

режисьор: Георг Жено
с участието на Боряна Пенева, Милко Йовчев, Ирина Андреева, Ина Георгиева, Ивайло Драгиев, Благой Бойчев, Тони Карабашев

Хиляди българи ще напуснат страната в началото на 2014 година, заради новите закони в Европа. Работейки върху двата документални проекта: „Боклук“ – за хората, които живеят от кофите за боклук в София и „Изход“ – проект за българите, които искат да напуснат или вече са напуснали България, актьорите, които са още и автори, решиха да свържат двата проекта в един общ, тъй като и двата имат сходна тема. Това е много лично представление на актьорите. Разказ с историите на техни близки приятели, техните лични истории и истории на други хора, които те приемат като лични, защото актьорите разпознават себе си в живота на тези други хора, разпознават цялата ситуация в България и се опитват да разсъждават върху това в представлението. С подкрепата на Гьоте институт в България.

На български език.
Времетраене: 80 мин.
Вход: 8/6 лв.

За повече информация, онлайн резервации на билети и/или предварително закупуване на билети чрез еPay моля посетете http://www.redhouse-sofia.org/Event.aspx?id=10797, или звъннете на тел. (+ 359 2) 988 81 88, (+ 359) 885 82 85 32 – за мобилни телефони, или пишете на office@redhouse-sofia.org.

Сподели в: