"Не се прецаквай сам" – нови упражнения и примери от Лари Уингет

В "Не се прецаквай сам" Лари Уингет отново дразни и шокира своите читатели. С типичното си пиперливо чувство за хумор той предлага упражнения и примери за изготвяне на минипланове за бизнес, личностно усъвършенстване, финанси, възпитание на децата и за здравето.

Тази книга е лекият ритник, от който всеки има нужда, за да се откаже от лошите си навици, които му пречат да постигне целите си.

Според Лари Уингет "Не се прецаквай сам" е най-позитивно заредената от всичките му книги. В никоя от предишните няма толкова практическа информация какво точно трябва да се направи, за да се променят нещата.

Тази книга ще ви покаже как може да станете по-успял човек. Авторът не твърди, че това е единственият възможен начин, а просто един от възможните варианти. Това са начините, които са проработили при него. Вярваме, че ще свършат работа и на вас.

"Написах тази книга, за да привлека вниманието на хората и да им напомня, че те живеят живота си в пълно противоречие с начина, по който твърдят, че искат да го живеят. За да им докажа, че лъжат самите себе си, когато само казват, че искат успех, щастие и просперитет. За да ги накарам да проумеят, че техните резултати са следствие от техните дела. За да им покажа, че сами саботират успеха си, но все пак има начин да променят живота си напълно. И аз знам точно как". – Лари Уингет, автор на "Спри да хленчиш! Размърдай си задника" и "Не се скатавай! Работи!".

Премиера: 22 юни 2009 г.
Страници: 240
Корична цена: 11 лв.
Издава: Кръгозор

Сподели в: