Неустоимият Jon Silva идва в България

От 22 октомври Eскейп e домакин на клубните хаус партита, организирани от София Мюзик Ентерпрайсис до края на годината. Всяка втора и четвърта сряда от месеца в столичния клуб ще гостуват звезди от международната електронна сцена.

На 24 октомври специален гост е не друг, а любимецът на България – талантливият германец, известен като Jon Silva. След като в началото на лятото направи умопомрачителен тур от 20 гига в различни градове на страната и то само за месец (в рамките на  фестивала SEEME3), собственикът на хаус лейбълите Soda Inc. и Pesto се завръща в София, за да ни покори отново с нустоимия си хаус.

Роденият в Дрезден през 1976 г. под името Jost Gerischer, изважда късмет, че родителите му решават да напуснат комунистическа Източна Германия и се заселват не къде да е, а в околностите на Щутгарт, известен по онова време като "Града на хауса". Семето е посято – Jon Silva не само проявава интерес към хаус музиката, но и предпочита да я създава сам. Напоследък германецът с пронизващ синеок поглед е обединил силите си с топ вокалисти като Sandra Lima и Erica Blanchard и резултатът е налице. Истински парти детонатори със завладяващи вокали. Пригответе се да им пригласяте с пълно гърло, защото партито в петък със сигурност ще ви докара до истинска хаус нирвана.

Сподели в: