Нетърпеливи звезди пристигат ден преди участието си на Elevation 2012

Най-нетърпеливи да се качат на сцената на Elevation се оказват момчетата от Cypress Hill, на които се пада честта да закрият фестивала на 24 юни. Бандата изяви желание да проследи първия ден на фестивала. За първата си среща с българската публика Грами носителката Erykah Badu идва с най-многоброен екип, който пристигна по различно време с пет отделни полета.

Легендата Rev Run от RUN D.M.C заедно с DJ Ruckus, пристигат ден преди участието си на откриващото парти на 22 юни, а канадците Walk Off The Earth пожелаха среща с всички фенове на място на 24 юни в 14.30 часа, два часа преди да се качат на сцената. Всички желаещи да се видят с тях, могат да се оглеждат в уречения час, в близост до Главната сцена на фестивала за приятелската среща.

Сцените на Elevation 2012 са вече покрити и готови да посрещнат звездните предизвикателства от впечатляващия списък на фестивала. Всички барове, места за хранене, зоните за изкуства, игри и забавления, както и детския кът, трескаво се подготвят за официалното отваряне на вратите на 22 юни. На територията на фестивала ще има и обособено място, в което на разположение на посетителите ще има контакти, в които могат да зареждат мобилните си устройства. За радост на феновете прогнозата за 22 и 23 юни е за сухо и топло време – перфектната предпоставка за силни емоции и големи дози забавления. А на 24 юни в часовете преди обяд ще се разхладим с кратки превалявания, информират от "Elevation".

Екипът на Elevation препоръчва багажът за музикалния ви уикенд да е лек и компактен, а обувките удобни и подходящи за терен с неравности. Молим, вземете под внимание, че достъпа до фестивала и къмпинга ще изисква 10 минути ходене пеш от спирката на автобус №30 (който ще е с подсилен график и денонощен) и 15 минути от паркинга, допълват от организаторите.

Ако тръгвайки към фестивала все още не сте си закупили билет, разбира се можете да го направите на място, но можете да го сторите и от всяка бензиностанция на OMV, както и от GERMANOS , JEFF, MULTIRAMA, PC EXPERT, OFFICE 1, ORANGE, USIT COLOURS, ПИКАДИЛИ, ТЕХНОМАРКЕТ, ТЕХНОПОЛИС и всички останали партньори в мрежата на EVENTIM.

Програма:

Програма на Elevation music festival 2012

Още по темата:

Ясна е пълната програма на фестивала Elevation 2012

The Barbarones, Rebelites и Bzd спечелиха конкурса за непопулярна група на Elevation 2012

Elevation 2012 ще се проведе в авиобаза Доброславци

Легендарният Fatboy Slim, Kosheen и Chambao в България на Elevation 2012

Сподели в: