Несебър е домакин на нетрадиционно световно турне

По повод рождения ден на създателя на Jack Daniel’s Tennessee Whiskey Джак Даниел се организира световно турне в общо 10 държави. Специалният камион на Jack Daniel’s пристига в Несебър в края на седмицата, след като премина с много шум и рок-музика на живо през Дания, Италия, Гърция и Унгария. Неговата цел е да срещне отблизо феновете с духа на марката.

В Несебър събитието ще бъде на 22 и 23 август. Още в петък следобед на Южното пристанище ще бъде изграден уиски бар на открито и обширна зона за забавления. Две различни рок-групи – Б.Т.Р. и Уикеда, ще свирят на живо съответно в петък и събота след 20:30 часа.

Всички са добре дошли в петък и в събота след 18 часа – чак до 2 часа след полунощ.

Освен музика на живо Jack Daniel’s ще посрещне гостите и феновете си с много игри и подаръци. ВИП-зоната, обзаведена с удобни кожени кресла и игрални маси, предлага на гостите да поиграят Black Jack. Освен това забавления предлагат още четири игри и състезания, като за всеки участник е приготвена специална награда.

Събитието ще продължи до края на септември с над 20 промоции и събития в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Велико Търново и др.

Рожденият ден на Джак Даниел се чества традиционно през целия септември с много промоции в заведенията и магазините. Причината за това е, че никой не знае точната дата, на която е роден Джак. Тази информация изчезва при голям пожар заедно с целия архив на съда в Линчбърг през 1850 година. Запазва се само споменът, че рожденият му ден е през септември.

Сподели в: