"Несвяст" – изключителен трилър от Лиса Ангър

За книгата:
Ани Пауърс води във Флорида живот, какъвто дай Боже всекиму, със съпруг и четиригодишна дъщеричка. Но само преди десетина години Ани е била пленница (или съучастничка) на масов убиец. Сегашният й съпруг проследява престъпника и спасява Ани, като изпраща убиеца заедно с колата му на дъното на пропаст. Ани няма спомен какво се е случило през годините, когато е била с убиеца, склонна е да изпада в паника и да губи паметта си. Но когато в къщата й се появява странен непознат, Ани е убедена, че мъчителят й се е завърнал. Полицията също храни своите съмнения и се рови в миналото й, затова тя трябва да възвърне паметта си, за да се освободи веднъж и завинаги от своето бреме.

За автора:
Лиса Ангър е писателка, която влиза в списъка на автори на бестселъри още с предишните си два романа "Красиви лъжи" и "Отломък истина". Романите й се радват на небивал успех на 27 езика. Живее във Флорида със своите съпруг и дъщеря и неотдавна публикува нов роман – "Умирам за теб".

Отзиви за книгата:
"Ураган, а не трилър. Опитайте да се откъснете от него." – Ентъртейнмънт Уийкли.
"Не съм чел нищо сравнимо. Толкова неочаквани обрати… Блазе на онези, които обичат съспенса" – Джон Сърлс по Тудей Шоу за Десетте най-добри летни четива.

Издава: ИК  Колибри

* * *

Град в пламъци – трилър, подобен на "Мълчанието на агнетата"

Сподели в: