Неприлична хаус музика и секси електро парчета в новата компилация My Drug Is Electro House!!!

Електро манията настъпва на музикалния пазар с първата по рода си електро колекция у нас.  Най-големите електро хаус химни за вашето перфектно парти!

В енциклопедиите ще прочетем: “Съвременен стил в електронната музика, в 4/4-ти, с хармонични богати аналогови баслинии, променящи се пикове; и рифове, изсвирени на пиано или китари”. Всички обаче знаем, че електро хаус (или само електро) музиката е най-популярният стил в съвременната клубна култура. Новата мания в актуалния и модерен саунд, който властва в най-големите и престижни клубове в Европа набира все повече почитатели с всеки изминал ден.

Най-добрите електро хаус парчета сега са събрани на едно място в албума My Drug Is Electro House – първата по рода си компилация в България! Песните в тази уникална колекция са 22 на брой – или пълно до пръсване аудио CD с най-големите електро хитове в момента, които разтърсват европейските клубове. Водеща до пристрастяване селекция, която ще очарова не само заклетите фенове на електрото, но и хора, които дори не са чували за този сравнително нов стил в съвременната музика. Защото електрото е мания, а в компилацията My Drug Is Electro House са събрани хитове и ремикси от най-големите диджеи в стила. Outwork, Феде ле Гран и Камил Джоунс, Денис Кристофър, Ерик И, Джони Крокет, Кевин Дювал, Делано, Абел Рамос, Electric Junkies са само част от имената, включени в компилацията.

Колекцията My Drug Is Electro House стартира с едноименния хит на Electric Junkies, подкрепен веднага след това с манията Electro на Outwork и Mr Gee, която нанесе непоправими щети на актуалните тенденции в клубния саунд през 2007 г. Делано и Крокет продължават хитовата тенденция със своята Missing, за да стигнем и до друго голямо парче от миналата година – The Creeps на Камил Джоунс и Феде ле Гранд. В компилацията My Drug Is Electro House влизат и съвсем нови парчета като The Year Of The Cat на OTC, актуалният саунд на Ooh La Lishious (на Джеймен), Джони Крокет с Theme From Shout и Еlectro Express. В албума Бени Бенаси представя и проекта The Biz с трака Love Is Gonna Save Us, Ерик  И влиза с две невероятни парчета – големият хит The Beat Is Rockin’ и Boogie Down. Тук са още добре познатите герои Кевин Дювал и Старкилърс, както и Абел Рамос със своя Electro Fun.

Колекцията My Drug Is Electro House е приютила най-големите диджеи в този толкова популярен в момента стил, както и хитове и ремикси, които са номер едно в клубовете. Електро музиката в своя най-комерсиален вид присъства на сцената малко след началото на новия век, но критиката е единодушна, че набра популярност в средата на 2006 г. Големият му плюс е, че съчетава в себе си множество влияния от различни стилове като фънк, електроклаш, синт поп, брейкбийт, прогресив хаус. По този начин, още с появата си, електро хаусът разчупи представите за съвременната клубна музика и се превърна в истинска мания. В момента това със сигурност е най-популярният и актуален стил за всяко изискано парти, а най-горещите образци на жанра са включени в първата подобна колекция у нас – My Drug Is Electro House! На CD от “Ка мюзик плюс”.

MY DRUG IS ELECTRO HOUSE

1. Electric Junkies – My Drug (Is Electro)
2. Outwork feat. Mr Gee – Elektro
3. Delano & Crockett – Missing
4. Camille Jones vs Fedde Le Grand – The Creeps
5. Dennis Christopher – It’s Not Right
6. OTC – The Year Of The Cat

7. Erick E – The Beat Is Rockin’
8. Jaymen – Ooh La Lishious
9. Johnny Crockett – Theme From Shout
10. DJ Sakin vs Mason & Shepherd – At The Bottom
11. Jeffray & Calmani – Going Deeper
12. Benny Benassi presents The Biz – Love Is Gonna Save Us
13. Johnny Crockett – Electro Express
14. Cliff Jones – Rock It!
15. DJ Herbie & Jolly DJ – Put Your Hands Up
16. Sidney Samson – Shake & Rock This
17. Erick E – Boogie Down
18. Funkwerkstatt – Windrose
19. Starkillers – Big Bass
20. Abel Ramos – Electro Fun
21. Kevin Duvall – This Is What It Sounds Like
22. The Homeboys vs Nari & Milani feat. Vanity – Jump Around

Сподели в: