Непокорни момичета от Луиз Бегшоу

Очаквайте от 19-ти до 23-ти ноември 2007 г. да излезе книгата “Непокорни момичета” от Луиз Бегшоу на издателска къща “Хермес”. Луиз Бегшоу е едва четиринайсетгодишна, когато пише за в. Ди Таблет, а през 1989 г. получава наградата Млад поет на годината. Тя е бивш президент на рок обществото в Оксфордския университет. На двадесет и седмия си рожден ден Бегшоу започва работа в Сони Мюзик Ентъртеймънт Интернешънъл, където работи с рокендрол групи. Луиз е написала седем бестселъра, публикувани на осем езика, и е адаптирала книгите си за големи холивудски филмови студиа. Сега живее със съпруга си в Ню Йорк. Авторката пише по един роман годишно.

Бегшоу не вярва на хора, които се оплакват от писателската кариера. “Искате да работите друго? – пита тя. – Тогава вървете в някоя фабрика. Тук става дума за забавление. За живот-мечта! Писателите нямат никакво право да се оплакват от каквото и да било!”

Наричат го синдром на високите макове. Ако преуспяваш, все ще се намери кой да ти подреже крилата…

Пътищата на две млади и амбициозни жени от различни краища на света се пресичат и съдбите им се преплитат по странен начин. Нина е американка от бедно семейство, а мечтае за бизнес кариера. Елизабет е дъщеря на богат английски лорд, а се стреми към олимпийското злато в ски спускането. И двете опитват да избягат от миналото си, твърдо решени да постигнат мечтите си. И двете нямат късмет в любовта, но за сметка на това имат врагове, които ще направят всичко възможно, за да им попречат да успеят…

Точно това е проблемът на високите макове – когато те търсят, е много лесно да те открият…

обем: 432 стр.

цена: 9,95 лв.

Сподели в: