Необикновената „каса на колела” на Държавна опера Русе

Новата придобивка за русенци е необикновената „каса на колела” на Държавна опера Русе. Всички, които ползват тролейбусната мрежа на Русе, могат да си купуват билети за музикалния фестивал „Сцена край реката 2013“ със специални отстъпки в цената. Билетите се предлагат от кондукторите, а тролейбусите са разпознаваеми за публиката с рекламното фестивално пано на Държавна опера Русе, разположено от външната им страна.

Билетите на касата на операта за концерта „Цигулката в киното” на 11 юли, от 19:00 часа, в зала Опера, са почти изчерпани. За желаещите да чуят на живо обичани филмови мелодии и да се срещнат с незабравими кадри от „Червената цигулка“, „Списъкът на Шиндлер”, „Кръстникът”, „Дами в лилаво”, „Гладиатор”, „Хари Потър”, „Мисията невъзможна”, „Карибски пирати” тролейбусите са последна възможност, при това на специални цени.

През летния сезон пътниците на тролеите на Русе могат да закупят билети с отстъпки и за още няколко интригуващи събития: концерт-спектакъла „От Виена до Бродуей“ (най-доброто от оперетата и мюзикала) на 17 юли, „Риголето“ от Верди на 19 юли, „Кармен“ от Бизе на 29 юли, концерта с канцонети на Калуди Калудов на 1 август и разбира се – за отложения поради лошото време спектакъл на „Аида“, на 13 август. Всички спектакли са от 20:00 на сцената на Летен театър – Военен клуб.

Сподели в: