Нели Рангелова с концерт в НДК на 7 октомври

Нели Рангелова с Юбилеен концерт „40 години на сцена, споделени с приятели“

На 7 октомври, Нели Рангелова ще взриви зала 1 на НДК с неподражаемия си глас и висока класа. Българската поп изпълнителка, утвърдила се с характерен стил, ще изпълни 24 от най – обичаните и песни, които придобиват модерно звучене в аранжимент за концерта на Красимир Гюлмезов. Публиката на концертите и винаги събира различни поколения – както почитатели от 40 годишната и история, така и тийнейджъри и млади хора.

На сцената с Нели Рангелова ще се качат прекрасните момичета от „ЛаТиДа“, щрайх линията е на „Quarto Quartet“. В репертоара са включени песните – „Необясними неща“ /Мой стих/, „Вълшебно“, „Докога“, „Както съм била“, „Целуни ме сега“, „Не питай кога“, „Сладка грешка“, „Бум Бум“, „Далечно“, „Ще можеш ли“, „Танцувам в мрака“, „Гоня вятъра“, „Няма да плача“ и много други.

Юбилейният концерт „40 години на сцена, споделени с приятели“ на Нели Рангелова е с безкомпромисна класа във всички компоненти – музика, визия, шоу, звук, настроение, гости и динамика, мултимедия. В дует ще прозвучат и песни на Нели Рангелова с изключителните изпълнители и приятели на певицата – Георги Христов, Васил Найденов, Владимир Ампов – Графа, Мария Илиева, Любо Киров.

Билетите се разпространяват на касите на НДК и в мрежата на Eventim. Концертът е със съдействието на Столична община и Министерство на Културата.

Сподели в: