Невинни лъжи от Джейн Ан Кренц

В дните от 15-19.10.2007 г. очаквайте новата книга на Джейн Ан Кренц – "Невинни лъжи" на ИК "Хермес".

Авторката:

Джейн Ан Кренц завършва Калифорнийския университет в Санта Круз като бакалавър на хуманитарните науки по история, както и Сан Хосе Стейт Юнивърсити като магистър на хуманитарните науки по библиотекарство.

През последните години се превръща във водеща писателка в съвременната американска проза, предназначена за жени. Авторка е на 40 бестселъра в класацията на „Ню Йорк Таймс“. Общият тираж на книгите й е над 40 милиона екземпляра. Тя е носител на наградата Джейн Остин Комеморътив Медъл на списание „Романтик Таймс” за приноса си в романтичната литература.   

Кренц е многостранна писателка. Тя е авторка и на исторически романи, които подписва с псевдонима си Аманда Куик (с него е издавана и у нас). Пише и футуристични романи, които публикува под псевдонима Джейн Касъл. Но най-добрите й творби са подписани с истинското й име – Джейн Ан Кренц. Те са предимно в жанра на романтичния съспенс, в който романтичната интрига е преплетена с криминален сюжет. А Кренц е майсторка на напрежението. Тя умее да прикове вниманието на читателя и да опъне нервите му. Джейн Кренц вярва все повече в значението и приноса на романтичната литература в живота на жените по света.
Динамика, романтика и напрежение – запазената марка на Джейн Ан Кренц.

За книгата:

Младата Клеър Ланкастър е надарена с уникален талант – да бъде жив детектор на лъжата. За това е сигурна, че сестра й – Елизабет, казва истината, когато твърди, че съпругът й се опитва да я убие. Но вместо нея, умира самият той. Трупът му е открит от Клеър, заради което полицията я счита за главен заподозрян. Поради липса на доказателства, тя е освободена. Шест месеца по-късно баща й, когото тя почти не познава, я моли да се върне в Аризона. Но добрите му намерения да й осигури работа се провалят, а Клеър се превръща в следваща мишена за убиеца. За да оцелее, ще й се наложи да разчита на новия консултант на баща й – Джейк Солтър, интригуващ и потаен мъж. Двамата трябва да преодолеят взаимното си недоверие, за да разкрият плановете на маниакалния преследвач и да решат дали от искрите помежду им ще пламне огън…

обем: 336 стр.
цена: 9,95 лв.

Сподели в: