Невена, Я-Я и SkilleR в шпионски трилър

 Вчера, 13 януари, Невена представи най-новото си видео пред повече от 200 гости и журналисти в столичния клуб Брилянтин. На партито за премиерата на хит сингъла „Името ми” бяха Мишо Шамара, Драгомир Драганов, Deep Zone, както и колегите на Невена от двата сезона на Music Idol Теодор Койчинов, Тома, Нора и Ясен

Невена се качи на сцената в компанията на Я-Я и SkilleR, за да представят парчето, и в неговата английска версия – Give It To Me. След това гостите бяха първите зрители на новото видео, режисирано от Среброто (екс-братя Мангасарян). По сценарий в него Невена е тайнствената непозната, а Я-Я и SkilleR отчаяно се опитват да разберат поне името й. В клипа се включват и танцьорите от разбиващата брейк денс формация Sleepwalkingz.

Утре, 15 януари, видеото ще бъде представено в Сутрешния блок на bTV, а веднага след това тръгва по City TV.

Текстът на песента в българския й вариант е на Ивайло Вълчев. Музикален продуцент на „Името ми” е Венелин Венков, който изпълнява и барабаните в парчето.

Музиката е написана специално за Невена от много актуалния напоследък норвежки авторски екип DSign Music. За много кратък период от време авторите от DSign Music се превърнаха в едни от най-популярните хит мейкъри в Европа. Техните песни са по върховете на европейските класации, изпълнявани от най-известните имена на поп сцената в момента.

Ето какво казва и Невена за новия си сингъл:

„Много исках новото ми парче да бъде танцувално и „Името ми” е точно такова – свежо и ободряващо, парче, което те кара да танцуваш. Това е първият ми сингъл след дебютния ми албум „Без страх”, съвсем нов материал. Ще съм много щастлива, ако хората го харесат и се превърне в хит. Беше изключително удоволствие и голямо забавление да работим заедно с един толкова интересен и талантлив артист като Я-Я и супер извънземния бийтбоксер SkilleR. Няма такава колаборация! Наистина много се забавлявахме, дано и феновете да усетят енергията ни и това парче да стане част от всяко добро парти през сезона!”

Снимки: Вирджиния Рекърдс

Сподели в: