Невена се среща с фенове

За първи път след появата на дебютния албум на Невена Цонева „Без Страх”, почитателите на младата изпълнителка ще могат да се срещнат с нея лично и да споделят мненията си за новата продукция.

На 24 ноември (събота) 2007 г. в музикалния магазин Александра Видео Шок на площад „П. Р. Славейков” феновете на Невена ще могат да си вземат автографи от певицата и да си направят снимка с нея. Първите 25, които си купят диска с „Без Страх” ще получат и специален подарък от идола си.

Освен това почитателите на Невена вече могат да се похвалят и със свой собствен официален фен сайт. На адрес www.nevena-tsoneva.net се намира най-пълният и елегантен уебсайт, генериран от потребители, който бе официално признат от самата изпълнителка и от продуцентската й компания Вирджиния Рекърдс. Страницата впечатлява със своя интерфейс, красив дизайн и интересни банери, изцяло посветени на Невена. Има богата колекция от уолпейпъри, пълна биография на певицата, текстове на песни, видеоматериали, интервюта и форуми. Създателите на фен сайта са две 17 годишни момчета от Севлиево – Марио и Цветомил. Те се гордеят много с посланието, публикувано в секцията Mp3, където директно заявяват, че няма да качват нелегално музикално съдържание от нейния албум, защото като нейни фенове не искат да ограбват труда й.

В myspace профила на Невена пък (www.myspace.com/nevenatsoneva) може да се чуе и първият клубен микс на сингъла „За Тебе Песен Нямам„. Той е дело на младия български DJ и продуцент Стефан Панев. Стефан е само на 19 години, а вече има зад гърба си 7 самостоятелни сингъла и над 10 ремикса. Неговите парчета могат да бъдат открити в немалко световни класации за електронна музика. Отскоро той е и мениджър на първия български лейбъл, издаващ извън България USB Digital.

"Работата по този ремикс беше супер приятна и ме вдъхнови много. Предизвика ме идеята да направя ремикс на песен, изпята на български език при това с комерсиално поп звучене. Стилът на ремикса е най-вече електро, въпреки че в пиковия момент е вкаран типичен техно синт, който внася разнообразие в звука и се харесва на хората. Надявам се, че феновете на Невена, а и на клубния саунд ще харесат крайния резултат.", споделя Стефан.

В www.myspace.com/nevenatsoneva е качен и вокалът на Невена от “За Тебе Песен Нямам”, така че всеки, който иска може да направи собствен ремикс на парчето и да го изпрати на певицата.

Сподели в: