Невена и Тео – с нов клип

Най-горещите нови музикални звезди на България Невена и Тео снимаха видео към общото си парче "Всеки път обиквам те”. Премиерата му ще бъде на 9 юни 2008 г. в ефира на телевизия CITY, медиен партньор и на дебютния албум на Невена "Без страх”, един от най-успешните български продукти за миналата година.

Видеото ще се върти ексклузивно и само за телевизия CITY на всеки два часа от 10 до 16 юни включително.

Режисьор на лентата е Александър Моллов, който работи с Невена вече за втори път. Моллов е автор на видеото и към дебютния сингъл на певицата "За тебе песен нямам” (Най-добър ПОП клип, FAN TV; номиниран за Най-добър БГ клип от годишните награди на БГ радио).

Парчето "Всеки път обиквам те” е втори сингъл от албума на Невена и второ видео за Тео (след самостоятелния му сингъл "Аз и Ти/ Ти и Аз”). Автори на музиката са Бен Грийн и Хагай Мизрай, а текстът е на Лора Владова.

В клипа двамата непрекъснато се преследват и пресъздават няколко вълнуващи ситуации на невъзможната среща. За локации на снимките, продължили два дни, са избрани подземен паркинг, аерогара София, покрива на известен хотел и строително депо.

Освен Невена и Тео в клипа ще видите и танцьори от клуб по спортни танци Дъга, които придават сюрреалистично и филмово усещане на атмосферата.

За динамичното и на места дори екстремно темпо на видеото помага и една уникална кола, почти бутиково издание на луксозната марка Wiesmann.

Сподели в: