Невена е готова с убийствен първи сингъл

Първата песен от така чакания дебютен албум на Невена вече е факт. От 28 септември 2007, в българския радио ефир ще се завърти парчето „За тебе песен нямам”. Микс между ултра модерен поп и хот аренби, „За тебе песен нямам” е абсолютна заявка за убийствен парти хит.

„Имахме готови пет песни, когато трябваше да решим коя да стане първи сингъл. Аз от самото начало истински харесах точно тази, защото в нея има много от моя личен заряд. А след това и целият екип единодушно застана зад избора на „За тебе песен нямам”, макар че и останалите бяха много силни.”, споделя Невена. „Парчето е танцувално, енергично, с много модерен звук и точно демонстрира стила, в който искам да пея. Надявам се всички просто да се влюбят в тази песен!”

„За тебе песен нямам” всъщност разказва историята на едно младо момиче, което отказва да прави компромиси със себе си и свободата си. Един ден тя просто казва „Аз съм тук в сюжета” и става главна героиня на своя живот – точно както се чувства в момента голямата победителка от първото издание на Мюзик Айдъл в България.

Текстът на „За тебе песен нямам” е на Руши Видинлиев, родна поп икона без съмнение, който тук се заявява и като характерен автор. Музиката е на творческия тандем от Обединеното кралство Тина Харис, Питър Мартин и Стивън Лий, представлявани за България от пъблишинг компанията Шубърт Мюзик. Британците са отговорни за хитове на Бритни Спиърс („Breathe On Me”),  Джамилия, Гърлс Алауд („Everything You Ever Wanted”), а в момента работят по предстоящите нови албуми на Селин Дион и Спайс Гърлс.

Музикалният продуцент зад впечатляващия резултат е Миро Гечев от студио 2AM. Супер качествените записи и брилянтното смесване са направени в Горан Йекнич студио, където се работи и целия предстоящ албум на Невена. В албума парчето ще бъде изпято и на английски, ще има и клубна версия.

Съвсем скоро към песента ще се снима и видео клип. На режисьорския стол ще застане Александър Моллов, известен с работата си за артисти като Нина Николина („Ти”), Каризма („Минавам през теб”), както и с най-новите соло клипове на Миро (Каризма) и Любо (екс-Те).

Албумът на Невена ще бъде издаден през октомври от Вирджиния Рекърдс. Работата по продукцията продължава, почти всички парчета са записани и предстои финалната обработка на материала. Скоро ще има много новини около тавата, а засега ще издадем, че вътре има два страхотни дуета на Невена с чаровните финалисти от шоуто Пламен и Тео, както и разтърсваща балада от Даян Уорън, топ авторката на хитове като “Unbreak My Heart” на Тони Бракстън и “Could I Have This Kiss Forever” на Уитни Хюстън и Енрике Иглесиас.

Сподели в: