Невена гостува в най-гледаното румънско ТВ шоу този петък

Най-голямата румънска телевизия PRO TV покани Невена за участие в своето топ шоу Happy Hour. Впечатлени от шеметната поява на певицата на българската музикална сцена, съседите ни не закъсняха с предложението Невена да гостува в румънския ефир.

„Гледахме Невена първо в сайта www.youtube.com, където беше качено видеото към нейното парче „Жестока”, коментира лично водещият на Happy Hour Каталин Марута, „Много се впечатлихме от нея и, честно казано, страшно се поласкахме от факта, че румънска песен става голям хит в България. Румънската публика е силно заинтригувана от живота и кариерата на вашата звезда и затова я каним да гостува в нашето шоу. Както и да изпее свои парчета на живо в ефир.”

Този петък в ефира на шоуто Невена ще изпълни на живо своя хит сингъл „За тебе песен нямам”, както и „Жестока” – и двете парчета включени в албума „Без страх”. В Букурещ Невена ще се запознае лично и с автора на музиката на „Жестока” – Мариус Мога от сензационния дует Morandi. Можете да видите Невена в предаването Happy Hour, на 7 март 2008 г.

PRO TV е създадена през 1995 не просто като нов телевизионен канал, а като изцяло нова нагласа.  Телевизията силно допринася за провеждането на проевропейска култура, професионализъм, креативност и развитие в обществената обстановка на Румъния. Днес PRO TV продължава да бъде лидер на румънския телевизионен пазар, както и лидер в полагането на нови тенденции на медийно поведение. PRO TV e и най-мощният телевизионен бранд в Румъния, достига до 82% от румънската аудитория от общо 21.6  милиона зрители, а над 50% от ефира й се състои от локално продуцирани предавания. Pro TV излъчва 24-часова програма и държи средно дневна аудитория от 14% от първата половина на 2007 досега. Основната целева фрупа на телевизията са живеещите в градове между 18 до 49 години, със средни до високи доходи.

Happy Hour е лидер в шоу програмите в своя часови пояс. Предаването се излъчва всяка седмица от понеделник до петък между 17:45 и 19:00 часа местно време, между следобедния новинарски бюлетин и вечерните новини.

Форматът на шоуто включва интервюта с няколко госта и различни изпълнения. В Happy Hour най-често гостуват артисти, певци, танцьори, композитори, писатели и други хора на изкуството, но също и политици и известни спортисти, както и хора с необикновени способности или житейски истории. Предаването представя и истории на успеха от всички точки на планетата.

Водещият
на Happy Hour се казва Каталин Марута. 30-годишната ТВ звезда e едно от най-популярните лица в Румъния.

Сподели в: