Невена атакува Евровизия

Невена е готова с невероятна нова песен, с която директно ще атакува родния финал на Евровизия. Песента се казва „Не изчезвай” и е изключително завладяваща и много музикантска, един от най-впечатляващите записи на певицата до момента. В нея първият български Мюзик Айдъл разкрива уникалните си вокални възможности в комбинация със заразително соул звучене и стилен аранжимент. Продуценти са Българска Национална Телевизия и Вирджиния Рекърдс. Композицията е дело на Миро Гечев и Карла Рахал, а текстът на Ваня Щерева. „Не изчезвай” е едно от трите заглавия, които директно отиват на българския финал според регламента на конкурса.

„Тази песен е страхотно красива, мелодична и изпълнена с емоции, които няма да оставят никого равнодушен,” разкрива Невена. „Много съм развълнувана, че ще имам своя песен на Евровизия. Надявам се всички, които обичат новата българска музика да харесат парчето и да гласуват за мен.”

„Работата по тази песен беше много приятна. Невена има ужасно красив глас и ние наистина се надяваме, че по-голямата част от хората ще успеят да усетят парчето” споделят авторите на музиката и аранжимента Миро Гечев и Карла Рахал.

За първи път Невена ще изпълни песента тази събота (26 януари 2008 г.) в ефира на БНТ и ТВ предаването ЕвроБГВизия.

Песента ще бъде записана и във версия на английски език.

Сподели в: