На 8 март вечните джентълмени оживяват в София

Ресторант Petru’s прави най-добрия подарък на българските дами по повод 8 март

Вечните джентълмени, мечтаните от всяка жена типове кавалери оживаха в София по повод 8 март. Като комплимент с намигване към всички дами персоналът на столичния ресторант Petru's се превъплъти в различни роли за специална фотосесия по повод предстоящия празник.

Декор на кампанията станаха седемте тематични зали на Petru's, които са и първоизточникът на спонтанната идея, че всяка дама, освен любим кавалер, има и свой собствен вкус, любим аромат и уникални предпочитания.

Затова самите персонажите са събирателни образи на неостаряващите, вечните джентълмени.

Сред тях се отличават Артистът, вдъхновен от Франк Синатра, който е способен да разтопи всяка дама, превръщайки я в своя муза; Бохемът, за когото най-важно е изобилието от светлини, аромати и вкусове, и който е готов да сподели всичко това със своята избраница; Лошото момче и харизматичното му излъчване, което едновременно плаши и привлича като магнит представителките на нежния пол;  Аристократът, който не би могъл да предложи на своята дама нищо по-малко от най-доброто: интимна атмосфера, лукс и романтика; Самураят – екзотичен и с уникална визия за света, в който ще потопи своята любима. Съпругът-мечта пък е добрият баща, въплъщаващ сигурността, спокойствието и опората, от които всяка се нуждае.  Хлапакът пък е готов да забавлява своята дама през цялото време и да й даде най-ценното – усмивка.

Именно усмивки ще огреят лицата на всички дами, които изберат Petru’s в празничната осмомартенска вечер.  Разбира се, собственикът и главен готвач на ресторанта Петър Янков се е погрижил да задоволи и най-изтънчения вкус със специално 4-степенно меню, включващо авторски ястия. Допълнение към него ще бъдат и множество малки удоволствия – специален welcome drink шампанско, комплименти, подаръци, различно преживяване във всяка от шестте тематични зали на ресторанта и още много изкушения във формата на украшения.

Елементът на изненадата също е гарантиран – кой знае дали някой от вечните джентълмени няма да се появи и да подари на своята избранница подаръка лично?

Ние лично вече знаем къде ще сме в неделя вечер!

Артистът – Вдъхновен от вечния Синатра, той би избрал нашата Музикална зала, където великолепният вкус е съчетан с уникална атмосфера сред рок и джаз легенди и музика на живо. Нищо чудно и сам да се включи в празненството и да изпълни няколко евъгрийна, посветени на дамата на сърцето му!

Бохемът – Той е бохем и най-важно за него е изобилието от светлини, аромати и вкусове, които се усещат с всички сетива само в нашата Live Cooking зала. Обича да е сред хора, да е в центъра на всяка случка, да е високо над земята, с поглед винаги отправен към звездите.

Лошото момче – той винаги е в мъгла от мистерия, сдържани усмивки и думи, които карат коленете да се подкосяват. Средиземноморските балдахини и живи аквариуми на нашата Зимна градина идеално допълват харизматичното му излъчване, което едновременно плаши и привлича като магнит дамите.

Аристократът – изтънченият му вкус не му позволява да се съгласи с нищо по-малко от най-доброто. Той държи на дискретността, интимната атмосфера и лукса, които само нашата VIP-зала предлага. (Снимка 1 – вертикална)

Самураят – сякаш последен от вида си, той държи на честта, честността и чистотата в отношенията. Човек на духа, Самураят предпочита  интериора на Суши бара – високи барове и столове, естествени камъни, бамбук и тъмно дърво и удоволствието от наблюдението на нашия виртуозен суши майстор в действие.

Съпругът-мечта – той е добрият баща, който предпочита уюта на нашата Домашна зала не само защото му напомня за домашния уют, а и защото му позволява да бъде близо до играещите си хлапета.

Хлапакът – той обича да се забавлява и най-доброто място за това, разбира се, е в нашия Angry Birds детски кът, където освен с нови приятели, може да играе с професионален аниматор.

Сподели в: