На 23 януари 2013 ще бъдат връчени Третите годишни награди за Best DJ и Best Club на България 2012

На 23 януари 2013 в София, ще се проведат Третите годишни награди за Best DJ и Best Club на България 2012. Организаторите от AWARDS.BG ще връчат статуетки на победителите сред най-талантливите DJ-и и най-добрите клубове в страната в 31 категории, на гала церемония в столичния диско-клуб “Брилянтин”. Конкурсът се утвърди като ежегоден форум, стимулиращ развитието на българските артисти и в частност DJ-и, като излъчва за трета поредна година най-способните измежду тях, на базата на онлайн гласуване от клубната публика в цялата страна.

За церемонията на Третите годишни награди за Best DJ и Best Club на България 2012, AWARDS.BG обединява сили с култовия диско-клуб “Брилянтин”, подкрепящ активно българската поп и денс музика и основоположник на популярния музикален проект „БГ Парти Вечери“, дал старт на възраждането на родния поп и хип-хоп през изминалата година.

Специални гост-звезди на наградите ще бъдат някои от най-актуалните имена от музикалния шоубизнес у нас, сред които Deep Zone Project, Криско, Устата & Долорес Естрада и Ice Cream, а самата церемония ще се дирижира от DJ Dian Solo. След края на официалната част, достъпа до която ще бъде само с покани, в 23:00ч. клуб “Брилянтин” ще отвори врати за всички фенове на българската музика и традиционната за всяка сряда “БГ Парти Вечер”. Грандиозният купон ще продължи заедно с шампионите от конкурсите и хитовете на Дони & Нети.

Не пропускайте първото голямо парти за 2013-та, което ще разтърси София – 23-ти януари, клуб Брилянтин!

Сподели в: