На 16 ноември зала "Фестивална" ще се превърне в космически кораб за партито “Обичам 90те”

На 16 ноември зала "Фестивална" ще се превърне в космически кораб за пътуване към миналото. Организаторите на партито “Обичам 90те” – радио Energy и агенция Коко обещават да осигурят приключенския дух на денс музиката на 90те.

Обичам 90те” ще бъде грандиозно парти с музика на живо, изпълнена от легендарни изпълнители на 90те години. Организаторите загатват и намерението си да създадат в залата атмосфера, напомняща изпълнените с ярки цветове и светлини музикални клипове от недалечното минало. Партито “Обичам 90те” на 16 ноември ще бъде първото от серия подобни събития. Тяхната основна цел ще бъде да срещнат българските фенове с възможно по-голям брой изпълнители на хитове на 90те.

Организаторите обещават приятни изненади сред имената на участниците. А най-голямата изненада е, че един от изпълнителите ще бъде избран от слушателите на радиото. В периода от 20 до 26 септември слушателите на радио Energy ще могат да дават своите предложения за това, кой изпълнител искат да чуят на живо на 16 ноември. Изпълнителят, събрал най-много гласове от българските фенове, ще бъде поканен за участие в зала Фестивална. Един от слушателите, гласували за него пък, ще получи 2 покани за партито чрез лотария.

Всички останали изпълнители на партито ще бъдат анонсирани от ефира на радиото в седмицата от 27 септември до 3 октомври. Всеки ден, в рамките на 2 часа, слушателите ще имат удоволствието да слушат хитове на 90те. Кой от всичките тези изпълнители ще гостува в България за партито “Обичам 90те” ще бъде въпросът, на който трябва да отговорят феновете. Всеки ден, един от позналите ще получава 2 покани за събитието.

Билети за “Обичам 90те” ще се продават от 24 септември в мрежата на Eventim. Цената на първите 1000 билета ще бъде промоционална – 20 лв. След това, през октомври един билет ще струва 30 лв. През месец ноември билетите ще бъдат 40 лева. В деня на концерта билети ще могат да се купуват за 45 лв.

Сподели в: