На 10 август книгите на ,,Сиела" в едноименните книжарници са с намаление 50%

На 10 август всички книги на издателство ,,Сиела", които се провадат във верига книжарници ,,Сиела" и на Ciela.com са с намаление 50%. Намалението важи само за наличните и до изчерпване на количествата.

Акцент в бюлетина на книжарници ,,Сиела" за месец август е:

,,Мълчаливата съпруга” от А.А.Харисън
Правата за книгата са купени в над 25 страни. Над 750 000 копия продадени по цял свят. Никол Кидман ще продуцира и изпълнява главната роля във филмовата адаптация на Мълчаливата съпруга. Абсолютен и плашещ възможен портрет на брака и как животът се изплъзва от ръцете ни, без да го съзнаваме.
Кажете ли на Джоди, че двайсет и пет годишният брак с Тод Гилбърт наближава крайната фаза на саморазруха, тя няма да ви повярва. Думата „убийство“ почти не присъства в речника. Бракът на Джоди и Тод постепенно се разпада. От това зависят много неща, включително охолният живот, който двамата водят в своята къща на мечтите в предградията. Той изневерява отново и отново. Тя отказва да приеме истината. Той води два различни живота. Тя обича да си отмъщава. Той решава да промени правилата. Тя няма какво повече да губи.
Написан от две различни гледни точки, ,,Мълчаливата съпруга” е блестящ трилър за рухването на брака, за една двойка по пътя към катастрофата, разказан с темпо, което може да ви остави без дъх.

Акцент в бюлетина на книжарници ,,Сиела" за месец август е:

,,Изменник” от Робин Йънг, втора книга от трилогията „Бунт“
Английският крал Едуард настъпва в Шотландия. Кампанията му да обедини Британските острови под една корона е вдъхновена от пророчество за крал Артур. Вече е подчинил Уелс и сега има нужда само от Жезъла на Свети Малахия, символ на ирландската нация, за да осъществи съкровеното си желание.
Само един човек може да осуети плана му. Робърт Брус напуска разкъсваното си от война отечество и отплава за Ирландия, решен да намери Жезъла, за да не попадне в ръцете на Едуард. Във вените му тече кръвта на крале, а съдбата му да превърне в реалност претенцията на фамилния клан за трона на Шотландия изгаря мислите му. Робърт бяга през дивата страна, преследван от безмилостен убиец, но му предстои още дълъг път, преди да постигне амбицията си. Това е игра на завоевания, могъщество и коварство и Робърт разбира, че за да оцелее, трябва първо да се откаже от всичко, което му е скъпо. Винаги е бил готов да умре на бойното поле, но какво друго трябва да жертва, за да запази живи надеждите си?

Прочетете още:
,,Силата на самоизцелението” от д-р Фабрицио Манчини

Мария Найденова за негласното споразумение в деленето на лятна и зимна литература

Сподели в: