"На тъмно" сцената на Spirit of Burgas със специална фен зона

И тази година „На тъмно сцената ще е основна част от най-големия български музикален фестивал Spirit of Burgas. Комбинирана с хип хоп, реге, рага, ска и още много музикални подправки, този път „На тъмно“ сцената ще бъде Freestyle! Както звучи и музиката на големия град – смесица от различни стилове, подчинени на градската култура!

Както винаги досега, изненадите на „На тъмно“ не свършват с музикалната програма. Една от тях е специална "Meet the Star" зона, където феновете ще могат да се срещнат с изпълнителите от сцената, да поговорят с тях, да вземат автограф или да се снимат с любимите си музиканти.

За петото юбилейно издание на фестивала организаторите от „На тъмно Freestyle Stage“ ще съберат най-атрактивните изпълнители, гостували до момента на фестивала. Сред тях са Джанго Зе (които през 2010 г. се събраха отново специално за участието си на „На тъмносцената и направиха незабравим купон), Q-Check (към които ще се присъедини Сърмата Хари), OGI 23 и откритието на фестивала преди две години – румънската банда Popa Sapka.

„Решихме да съберем някои от най-добрите изпълнители и музиканти, които са ни гостували през изминалите години, но и да продължим тенденцията да откриваме и каним нови групи от българската и международната сцена. Тази година една от изненадите за феновете ще бъдат македонците Conquering Lion, които подготвят страхотно реге/ска парти“, разкри организаторът на сцената Ник Тодоров.

Пред публика за първи път ще забият и добре познати музиканти, но с нови проекти – Frappe, Funkamental и Rock a Shock. В програмата на „На тъмно Freestyle Stage“ тази година са включени и едни от най-добрите български хип-хоп формации – Ъпсурт, R&B Records, Sniper Records, X-Team, Нокаут. 100 Кила пък ще влезе в ролята на диджей в първата фестивална вечер.

„Ще направим страхотен купон! Заради феновете и заради доброто старо време ще съберем Гумени глави, DJ Станчо и Rapton Records на една сцена. Ще наблегнем на старите парчета, но феновете ще могат да чуят и новите ни тракове“, обеща Big 6a, R&B Records.

А ето я и пълната програма по часове на “На тъмно Freestyle Stage”:

3 август:
18:45 – Preyah and Smooth
19:30 – Frappe
20:15 – Rock a Shock
21:00 – Kozza Mostra
22:00 – Джанго Зе
00:30 – ЪПСУРТ
01:30 – DJ 100 КИЛА

4 август:
19:45 – Ogi 23 & Feel (TOP STOPPERS) and DJ Sava
21:00 – X-TEAM
21:45 – R&B Records VS Sniper Records/Rapton Records
00:30 – Conquering Lion (MK)
02:00 – MC NRG D feat. Sensei, Sistah, Gerata
03:00 – Zionlionz Soundsystem

5 август:
19:30 – Funkamental
20:15 – Q-Check feat. Сърмата Хари
21:30 – DRS, НОКАУТ feat. Special Guests
00:30 – Popa Sapka (RO)
01:45 – DJ Bai Pop
02:45 – Zionlionz REGGAE Experience

Сподели в: