На театър преди Великден

Театър "БЪЛГАРСКА АРМИЯ" кани родители и деца на театър преди Великденските празници.
 
Театърът дава възможност децата да опознаят по-добре родителите си, а родителите да открият непознати страни от душевността на порасналите си деца. Само в дните 10, 11, 12 и 13 април може да закупите билети по 7 лв. за всички постановки от афиша на театъра през април, май и юни.

Подарете театрално преживяване не само на себе си, но и на своето дете.

Театърът хвърля онзи естествен мост между поколенията и показва на младите, че "възрастта не е порок", а на по-зрелите, че "умът не е в годините, а в главата".

Всяка вечер ТБА предлага пъстра палитра от заглавия:

На 7 април /петък/ ще можете да се срещнете с вечно живите национални герои в "ТАЙНАТА ВЕЧЕРЯ НА ДЯКОНА ЛЕВСКИ", които Стефан Цанев обезсмъртява. Той не прави от тях икони, а запазва човешките им качества и недостатъци в преследване на величавата идея за свободна България.

8 април /събота/ – прелестната комедия на Оскар Уайлд "КОЛКО Е ВАЖНО ДА БЪДЕШ СЕРИОЗЕН" ще ви предразположи и ще въздейства на естетическите и емоционалните ви потребности от любов и красота. Сюжетът на пиесата се завърта около сърдечните вълнения на две млади двоайки. В преследване на любовта си те устремно прелитат през комични недоразумения и абсурдни препятствия.

9 април /неделя/ – пред очите ви ще се разиграят безсмъртните приключения на храбрия войник "ШВЕЙК". Герасим Георгиев – Геро и Валентин Танев са подготвили мощна експлозия от смях, която ще ви очисти от тревогите, депресиите и сериозността за дълго време.

11 април /вторник/ може да изберете най-новата постановка на театъра – "САЛОМЕ" от Оскар Уайлд. Разтърсващата библейска легенда за юдейската принцеса Саломе, поискала главата на Йоан Кръстител, е разказана страстно от режисьора Диана Добрева, която се въплъщава в самата Саломе.

12 април /сряда/ е време за Шекспировата комедия "МНОГО ШУМ ЗА НИЩО", която се играе на сцената на ТБА от 1987 година насам. Режисьорът Красимир Спасов не се стреми да разкаже или покаже, а да ни подтикне към съпреживяване на едно така индивидуално и едновременно всеобщо чувство на стремеж към любов.

След Великден ви очакват още интригуващи постановки като: "ЙЕРМА" /25 април/; "В ПОЛИТЕ НА ВИТОША" /26 април/; "ТАРТЮФ" /27 април/; "ОТЕЛО" /28 април/; "НОЖИЦА-ТРЕПАЧ" /29 април/; "ДА РАЗЛАЕМ КУЧЕТАТА" /30 април/.

Всички закупени билети в дните 10, 11, 12 и 13 април, от касата или сайта на театъра (www.tba.art.bg), са на празничната цена от 7 лв. А избраните от вас постановки могат да са както от април така и от май и юни месец. Подарете театрално преживяване не само на себе си, но и на своето дете. Защото театърът може да даде възможност децата да опознаят по-добре родителите си и родителите да открият непознати страни от душевността на порасналите си деца.

Сподели в: