На рожден ден в Хилтън

С превъзходна кухня и много настроение, носещо отпечатъка на “Голямото семейство на Хилтън” на 4-ти юни Хилтън София отпразнува шестия си рожден ден с изискан коктейл.

Всички приятели и партньори на хотела имаха възможността да се насладят на незабравимото парти – с изключителна атмосфера, музиката на група Freestyle.

Партито се проведе под елегантна тента пред хотела и във фоайето му, а Рецепцията беше преобразена като бар. Главният готвач Андре Токев очарова всички присъстващи със забележителни ястия от различни Хилтън хотели по света и представи изкушения от европейската, средиземноморската, американската и азиатската кухня.

В приветствието си към всички гости г-н Жак Брюн, генерален директор на Хилтън София, съобщи за наградата, която хотел Хилтън София спечели – Hilton Brand Award 2006 – в съревнование с над 500 Хилтън хотела, включително такива от ранга на Хилтън на Малдивските острови, Хилтън Малта и уникалния курортен хотел Хилтън Саня в Китай.

Към събитието се присъединиха и хард рок легендите Iron Maiden (преди и след концерта си в София). Сред гостите бяха г-жа Траянка Орфаниду (собственик на Форс Делта), коафьорът Митко Дамов, шефовете на Вивател, Рено-Нисан, Интерпред, на представителството на Европейския Парламент за България, на Порше България и много други.

Томболата възнагради късметлиите с шест уикенд пътувания в чужбина – до Дюселдорф, Париж, Прага, Истанбул, Варшава и Букурещ. Тортата, приготвена от известните сладкари на Хилтън София, беше украсена с логата на останалите хотели от семейството на Хилтън.

Сподели в: