На къмпинг за Elevation 2011

Първо да съобщим, че от днес, 11-ти май,  Elevation Festival 2011 предоставя за пръв път възможност на всички желаещи да посетят фестивала да закупят билети за събитието, ваучери за транспорт и къмпинг зоната от специално създадения за това онлайн магазин.

Феновете на Jamiroquai, 30 Seconds To Mars, Cypress Hill, Hurts, Morcheeba, Stereo MCs ще получават своите билети и ваучери по куриер на посочен от тях адрес.
   
Така меломаните ще се възползват и от преференциалните цени за траснпорт от следните градове на България: Бургас, Стара Загора, Пловдив, Варна, Велико Търново, Русе, Плевен и София до Разлог. Феновете ще могат да избират между еднодневни и двудневни ваучери за транспорт в зависимост от това дали искат да посетят събитието за един, или два дни. Броят на ваучерите е ограничен, а крайният срок за закупуване е 10-ти юни. 

За любителите на преживявания под звездите има осигурена къмпинг зона. Те трябва да попълнят  резервационна форма, за което ще намерят точни указания и инструкции в онлайн магазина. Наемът на място във Фестивалния къмпинг за една палатка е 20.00 лeва за двете вечери (към всяка палатка, могат да се регистрират максимум четирима души). Организаторите няма да осигуряват палатки за къмпингуващите.

Къмпингът ще  бъде разположен до зоната на Фестивала, където ще има и осигурен паркинг за всички пребиваващи. Предвиденото пространство е равно, тревисто поле, подходящо за опъване на палатка. Територията за къмпинга е осигурена благодарение на Община Разлог.

Вижте още:
10 финалисти в конкурса за непопулярна българска група
Остава, Tri O Five, Monyx, ODD CREW и Сепуко 6 са българските участници на Elevation Music Festival

Сподели в: