На дансинга с Боб Синклер

Френският крал на хаус музиката е събрал само денс химни в новия си албум Soundz of Freedom. Боб Синклер, по паспорт Кристоф ле Фриан, е спретнал добре подбрани ремикси на свои хитове, а за разкош е прибавил и няколко съвсем нови парчета.

Подзаглавието на албума е “My Ultimate of Summer of Love Mix” или в превод “Моят абсолютен летен любовен микс”. което подсказва още, че слушането ще върви най-вече със сангрия и пясъци наоколо. Но дори и да сте в състояние на градски пейзаж, набързо ще си припомните какво е силно лято и нон стоп парти. Вътре има доста испански китари, кастанети и карибски звуци. И много, много позитивно настроение.

Първият (почти едноименен сингъл), Sound Of Freedom, е с вокали на Гари Пайн и Dollarman. А в останалите (общо 14) парчета са замесени имена на ремиксатори като Mousse T, Джейми Луис, Axwell, Гай Шрайнер и Ерик Купър.

За всеки трак Синклер лично е избрал кой да направи ремикса така, че да му даде нов живот. Резултатът? Всяко едно парче прелива от очарователна енергия. Миксирани заедно от мастър диджей Синклер, едно слушане е достатъчно да ви убеди, че селекцията е просто неустоима. И изключително здравословна за сезона.

1. Sound Of Freedom feat. Gary Pine & Dollarman

2. Rock This Remix 2007

3. What I Want by Fireball

4. Hard

5. Kiss My Eyes (Cubeguys Remix)

6. I Feel For You (Axwell Remix)

7. Everybody Movin’ (Kurd Maverick & Eddie Thoneick Remix)

8. Everybody Movin’ (Guy Schreiner Remix)

9. Ultimate Funk feat. Big Ali (Tocadiso Remix)

10. The Beat Goes On (Mousse T. Remix)

11. Champs Elysees Theme (Jamie Lewis Remix)

12. Tribute Feat. Michael Robinson & Ron Carroll

13. Together feat. Steve Edwards

14. Give A Lil’ Love (Erik Kupper Remix)

Сподели в: