На глобална среща с фенове представиха новия трейлър на филма „Самотният рейнджър”

С нетрадиционно фен събитие създателите на приключенския екшън „Самотният рейнджър” представиха вчера финалния трейлър на продукцията. Миналата нощ те се срещнаха с на живо с фенове в Лас Вегас, а виртуално и с милиони почитатели от цял свят, включително и от България. В предаване на живо през Интернет те показаха новото видео, а Джони Деп, Арми Хамър, режисьорът Гор Вербински и продуцентът Джери Брукхаймър отговориха на многобройните въпроси, вълнуващи феновете им по света. С подкрепата на НОВА ТВ, на novatv.bg/depp родните киномани също имаха шанс да зададт въпроси и усетят емоцията от срещата с холивудските легенди, създали „Карибски пирати“.
Много от въпросите към Джони Деп и Арми Хамър, бяха свързани с героите им в „Самотният рейнджър” – от това дали са се подготвяли за ролите си изучавайки индианската култура и наследството на заселниците, до това колко трудни са били каскадите във филма. С типичната налудничава усмивка и живо чувство за хумор Джони Деп разказа интересни подробности за героя си, за снимачния процес, за забавните моменти при заснемането на продукцията.
Кои са всъщност персонажите, въвлечени в лудешката история на „Самотният рейнджър”? Джони Деп влиза в ролята на странстващия команчи Тонто, прогонен от своето племе. Той язди самотен в търсене на двамата мъже, отговорни за опустошаването на селото му, докато пътя му съдбовно се пресича с този на ранения Джон Рийд, който се превръща в Самотния рейнджър. Рийд е млад адвокат, готов да практикува право с токущо придобитата на Източния бряг диплома. Когато се качва на влака за дома си в Колби, Тексас, той е непоколебим идеалист, който решително се противопоставя на проявите на насилие по границата, където правосъдието редовно се раздава с оръжейни изстрели. Джон Рийд дори не подозира, че случайната му среща с воина Тонто ще постави началото на поредица от събития, които ще го превърнат в загадъчния герой, маскирания Самотен рейнджър.
Пътят на двамата герои, търсещи справедливост, се пресича с колоритните, но опасни жители на Дивия Запад. Ред Харингтън (Хелена Бонъм Картър) е пищно фризирана притежателка на подвижно заведение за разточителни забавления, с крака от слонова кост и приказлива уста. Ребека Рийд (Рут Уилсън) е създадена за охолен живот, но притежава издръжливостта и независимостта, типични за заселниците. За разлика от решителната Ред, Ребека е жена, разкъсвана между двама мъже – съпруга й Дан, и неговия по-изискан брат Джон Рийд.
Буч Кавендиш (Уилям Фичнър) е безмилостен и винаги извън закона, а ужасяващо белязаното му лице е перфектно отражение на бездната, която минава за негова душа. Буч е далеч от класата на Лейтъм Коул (Том Уилкинсън) – олицетворение на железопътния магнат, който вярва, че величието на една страна се крие в способността й да разширява границите си до най-далечните предели, без значение оглед на цената.
Официалната премиера на „Самотният рейнджър” е на 5 юли 2013 г.

Сподели в: